Nunta Adelinei cu Virgil pare să fi fost evenimentul anului, întrucât au participat o mulțime de vedete și imaginile de la marele eveniment au făcut furori pe internet.

Adelina Pestrițu a purtat două rochii superbe

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Calea Dorobantilor. Aici au venit membri ai familiei, prieteni, dar si fani care au recunoscut-o si s-au oprit pe strada sa se uite la eveniment.

Adelina și-a plănuit nunta cu multă grijă. Aceasta a avut doua rochii de mireasa, făcute pe comanda de o casă de modă din Spania, ce au costat nu mai puțin de 40.000 de euro. Mirele a purtat un costum negru, culoarea lui preferata. Verighetele celor doi sunt batute cu diamante. In aceasta zi speciala, mireasa a optat pentru un buchet de cale grena.

AdeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Prima rochie a Adelinei Pestritu de mireasa i-a revoltat pe fani

“Prima rochie este o creatie la care a lucrat mai bine de o luna, manual, o echipa de peste 20 de profesionisti. Mi-am dorit sa fie un model decent si pretios. A fost trimisa din Barcelona si a ajuns abia luni, iar dupa prima proba am reusit sa mai fac cateva mici ajustari si sa ma incadrez in timpul care mi-a mai ramas la dispozitie. Tiara si voalul apartin aceleiasi case de moda din Barcelona”, a spus Adelina Pestrițu.

Dacă prima rochie a fost una stil prințesă, Adelina spunând că vrea ca rochia de la biserică să fie una decentă,  a doua rochie a fost și mai spectaculoasă, fiind una tip sirenă, cu spatele gol, dar cu mâneci lungi  și cu diamante ce atârnau pe ea.

Deși Adelina a arătat superb, unde detaliu al rochiei de mireasă de la biserică a stârnit furia fanilor Adelinei Pestritu care s-au ‘dezlanțuit’ pe rețelele de socializare.

 

Mai exact, rochia cu bretele a brunetei a lăsat la vedere tatuajele acesteia. „Tatuajele strică tot aspectul. Degeaba este rochia superbă dacă ești plină de tatuaje”, „Rochia e drăguță, dar de la cineva preocupat de modă mă așteptam la ceva mult mai original. Tatuajele, însă, strică foarte mult. Dau un aspect grosolan. O masculinizează. Tatuajele transmis ceva, au impact vizual. În cazul ăsta par făcute sub impulsul momentului”, au fost doar câteva dintre comentarii.

 

Adelina și Virgil au avut un vals al mirilor memorabil. Și asta, pentru că cei doi au avut pe ringul de dans alături de ei și mai multe fetițe balerine. Un alt moment special al serii a fost faptul că Michael Bolton le-a cântat prin videocall melodia „When a man loves a woman” și le-a transmis că îi apre rău că nu a putut ajunge la marele eveniment.

 

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ales ca verighetele să fie la fel și să fie bătute în diamante.

‘Ne-am dorit ca aceste verighete să fie unele speciale și făcute fix după sufletul nostru. Modelul este unul care înfrumusețează atât mâna unei femei, cât și a bărbatului, lucru destul de rar întâlnit la bijuteriile universale.
Am ținut să fie ambele identice. Atât eu cât și Virgil iubim bijuteriile cu pietre, astfel am decis ca inelele noastre de cununie să fie din platină și bătute în diamante.’, a mărturisit Adelina Pestrițu pe blogul personal.

Impresionante nu au fost doar ținutele mirilor, ci și tortul de la nuntă, care a fost uriaș. A avut cinci etaje și a fost decorat cu flori naturale.

La nuntă, s-au ocupat de atmosfera petrecerii Elena Gheorghe și Maria Dragomiroiu.