„Şi iată şi prima noastră poză din 2019 în sfârşit acasă. Suntem sănătoase şi vesele că ne-am întors în căminul nostru unde e cald şi bine. Vă mulţumim pentru mesajele şi gândurile bune! Vă îmbrăţişăm şi vă urăm un an plin de reuşite”, a scris Adelina Pestriţu pe contul ei de Instagram.

Adelina a explicat pe blogul ei că a ajuns la spital cu Zenaida, pentru că a făcut febră mare, iar medicii au sfătuit-o să rămână în spital pentru mai multe investigații.

Zenaida a făcut febră mare

„La mulţi ani, prieteni! Vă scriu după câteva zile în care nu prea mi-am făcut simţită prezenţa pe Social Media dintr-un motiv destul de întemeiat. Anul 2018 a fost unul extraordinar pentru noi, dat fiind faptul că Zenaida Maria s-a născut şi ne-a umplut viaţa de fericire şi împlinire. Însă nu am avut chiar norocul să-l şi încheiem în acelaşi registru. Lucrurile s-au complicat pe ultimele zile care aveau să încheie cel mai frumos an din viaţa noastră.

Pentru noaptea de Revelion nu aveam planuri spectaculoase puse la cale. Ne propusesem să-l petrecem în familie, mai ales că, pentru Zeny, a fost primul din viaţa ei. Aşadar, rămâneam acasă sau cel mult mergeam la nişte prieteni în vizită. Crăciunul a fost şi el sărbătorit cum se cuvine, cu familia şi mulţi prieteni alături. Am făcut schimb de cadouri, am ascultat colinde, am făcut poze şi am povestit despre întâmplări funny din viaţa noastră.

Şi, tocmai când ne pregăteam să intrăm în Noul An, Zeny a necesitat îngrijiri medicale de urgenţă. Am tratat câteva pusee de febră la indicaţiile medicului nostru pediatru însă, la cea din urmă am luat decizia de a merge la urgenţă. Astfel, după un consult, doctorii de gardă ne-au sfătuit să ne internăm pentru mai multe investigaţii şi mai ales pentru că exista riscul să ajungă la febră mare din nou. Şi cum peste tot sunt copilaşi răciţi, e mai bine să rămânem sub supravegherea medicilor specialişti. Ne-am făcut imediat internarea şi în spital am petrecut şi primul nostru Revelion în formulă de 3”, a scris Adelina pe blogul ei.

Citește și: