Zilele trecute, vedeta a mers la proprietate, care acum e un șantier, pentru a vedea cum merg lucrurile și în ce stadiu sunt lucrările.

A profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj de încurajare tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Chiar dacă e conștientă că nu toată lumea are veniturile ei, e convinsă că nimic nu e imposibil, dacă îți dorești cu adevărat ceva. Sacrificiile sunt la baza succesului, dă ea de înțeles.

„Mi-am lăsat tocurile acasă și am mers în vizită pe șantier. Nu pentru a-i controla pe cei care lucrează acolo, ci pentru a-i cunoaște, a le mulțumi pentru efortul depus și pentru a intra oficial în noua noastră casă, care va fi gata în curând.

Este o casă pe care am cumpărat-o renunțând la lucruri care mi-ar fi adus bucurii doar pe moment, care în viitor nu ar fi însemnat nimic. Viața nu este doar despre distracții, ci și despre cumpătare, care îți aduce confort, siguranță, încredere. Îmi place să cred că nu muncesc doar ca să fac față trendurilor și încerc să fiu conștientă și responsabilă și să am grijă și de mine cea din viitor.

Ce vreau să spun, de fapt, cu această postare este mesajul meu pentru tinerii lipsiți de încredere. Nu uitați că sunteți puternici și puteți să transformați în realitate orice vis măreț pe care îl aveți! Nu vă lăsăți bătuți indiferent de obstacolele pe care le veți întâlni în drumul vostru în viață. Aveți grijă de voi cei din prezent, dar și de voi cei din viitor! Limitele sunt doar în mintea noastră!”, a fost mesajul Adelinei Pestrițu, care a postat și câteva fotografii de pe terasa penthouse-ului pe care l-a cumpărat.

si-a-cumparat-un-penthouseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Majoritatea fanilor sunt de acord cu ea, însă cineva a pus, politicos și elegant, punctul pe ”I”: ”Limitele sunt reale, dar când ai o viață atât de ,, norocoasa” ca și a ta, atunci nu le cunoști. Trebuie sa fii realista, nu toți tinerii ne putem permite ditamai Penthouse-ul, pentru ca nu toți am avut norocul de a prinde la public ca și tine. Much Love 😍”.

Replica Adelinei a venit instantaneu: ”Nu e “noroc” e munca! 🤗🫶🏾”.

La care internautul a continuat, în aceeași notă: ”Nu am zis nici într-un moment ca nu este și muncă, dar personal cunosc foarte mulți care au muncit probabil de 10 ori mai mult și nu au avut parte de succesul bine-meritat de care te bucuri, așa ca, părerea mea în cazul tău e ca 80% a fost norocul și 20% munca. Și nu e hate, te admir și te felicit pentru tot ceea ce ai reușit 👏 ba chiar te urmăresc de câțiva ani încoace, este pur și simplu părerea mea . No offense ❤”.

Altcineva i-a transmis scurt și cuprinzător vedetei: ”E și noroc ca l-ai avut pe Vârciu care te-a scos la lumina, acum sa fim și realiști”.

Adelina Pestrițu s-a abținut de la comentarii, dar a ținut să precizeze că nu se va muta în apartamentul achiziționat, fiind vorba doar despre o investiție.

”Nu ma mut prea curand. Suntem fericiti in casa noastra! Acest apartament este o investitie pentru ca banii pe care isi castigam sa aiba macar aceeasi valoare si in viitor. As zice ca ne-am maturizat! 🪄 ”, a transmis ea.

Adelina Pestrițu locuiește într-o vilă de lux

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, alături de fiica lor Zenaida, care urmează să împlinească 5 ani în luna august, trăiesc o viață de lux și locuiesc într-o vilă somptuoasă, în care s-au mutat în urmă cu mai bine de doi ani.

Casa arată ca în reviste, iar vedeta s-a declarat încântată de locuința ei de vis pentru amenajarea căreia a apelat la ajutorul specialiștilor.

Vezi și Adelina Pestrițu spune că e de prost gust să cerem la pachet mâncarea rămasă la restaurant. Reacțiile curg pe Internet: „Iartă-mă, Adelina, că sunt în stare de aşa ţărăneală…”

Citește și:

Cu ce super actriță de la Hollywood s-a întâlnit Andreea Bănică în vacanță: „Am îndrăznit să îi cer să facem o poză”. Iată ce a ieșit!

Paula Chirilă, operație după operație: ”Am făcut-o și pe asta! Am decis să-mi scot gușa!”