Frumoasa brunetă a decis să facă o schimbare și a revenit la o tunsoare pe care a avut-o și în urmă cu patru ani. Ea a optat pentrun un bob scurt, rasă pe o parte.

Ade s a tuns scurtSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Am făcut-o!!!   #newlook #tunsoare. Pentru mine 2020 este un an al schimbarilor si asta ma face sa-mi doresc sa ma transform in cea mai buna versiune a mea. Astfel m-am reintors la tunsoarea care m-a facut in urma cu 4 ani sa ma reinventez si sa imi demonstrez mie ca feminitatea sta in atitudine, NU in par si tocuri.
Asadar, va fac cunostinta de noua Adelina Pestritu.
P.S. Tie cel care ma urmaresti iti recomand sa faci tot ce tine de tine pentru a te simti bine in pielea ta. De acolo pleaca multumirea de sine si fericirea. With L.O.V.E, Eda. Merci @adrianperjovschi ca intotdeauna iei parte la nebuniile mele. Esti un prieten de elita”, a scris Adelina la descrierea unui filmuleț în  care își prezintă noua tunsoare.

Fanii au reacționat imediat și au lăudat-o pentru curaj: „Esti minunata oricum!! Asta ne face si pe noi mai curajoase sa abordam noi stiluri si sa iesim din cotidian”, „Felicitari pt noua frizura si pt curaj”, „Ești superbă” „Îți stă foarte bine”, au fost câteva dintre comentarile fanilor.

Aceasta nu este singura schimbare pregătită de Adelina. Bruneta a anunțat că în curând, ea cu Virgil și fiica lor, se vor muta la casă, având nevoie de o locuință mai mare pentru ei, având în vedere că vor să-și mărească familia și să-I facă Zenaidei un frățior sau o surioară.

 

„Vă dau vestea! Ne mutăm la casă. Este un real motiv de bucurie. Sunt foarte fericită pentru că este casa visurilor noastre, a amândurora, am găsit-o deja. O să urmeze deja procesul de mutare care mie deja îmi dă mari bătăi de cap. Îmi e groază să mă apuc de strâns, dar la bază stă o schimbare majoră în viaţa noastră şi asta mă motivează cel mai tare”, a anunțat Adelina.

Citește și: