Adelina s-a dat de gol după ce a postat pe Instagram o imagine în care poartă verighetă. Detaliul a fost imediat observat de fani, care au întrebat-o direct pe frumoasa brunetă dacă ea și Virgil s-au căsătorit „V-ați căsătorit, Ade, pentru că văd o verighetă pe degetul tău”, a scris un internaut.

Adelina Pestrițu a devenit mamă anul trecut

În mod surprinzător, Adelina i-a răspuns repede și scurt: „În curând”, fără să precizeze dacă într-adevăr s-au căsătorit în secret și va dezvălui în curând totul sau dacă „în curând” va avea loc marele eveniment. Cu toate acestea, felicitările au început să curgă pe pagina de de Instagram a vedetei. „Multă fericire, înțelegere și iubire vă doresc”, Îți doresc tot binele din lume și sănătate”, au scris câțiva fani.

În noiembrie, anul trecut, imediat după botez Adelina a recunoscut că visează la ziua când va deveni doamna Șteblea.

„Visez la acea zi şi trebuie să fie perfectă. Nu doar că ne dorim, ci trebuie. O să fie o petrecere foarte mare. Tema o să fie basm, ceva… nu ne dorim o simplă petrecere, ci ceva special. De aceea am separat evenimentele.”, a declarat Adelina la sfarşitul anului trecut.

Adelina Pestriţu și iubitul ei, Virgil Șteblea, au devenit părinți la începutul lunii august, anul trecut. Bruneta a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei, pe 2 februarie, când a împlinit vârsta de 31 de ani.

 

Citește și: