În foarte puține dăți, ăși dă însă cu stângul în dreptul, așa cum s-a întâmplat și zilele trecute.

Chiar dacă are un corp parcă sculptat, chiar dacă are măsurile ideale, nu chiar tot ce pune pe ea i se potrivește. Zilele trecute a îmbrăcat un costum de baie care nu doar că nu a flatat-o deloc, dar chiar a dezavantajat-o.

Adelina-Pestritu-in-costum-de-baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Fanii au taxat-o imediat. „Fată dragă, ești slabă rău! Iartă-mă, poate greșesc. Și da, cum ți-a mai scris cineva la comentarii: buzele tale sunt exagerat de umflate”, i-a scris cineva.

„Nașpa. Nu îmi place deloc cum îți stă… slipul e bestial”, remarcă altcineva. „Zici că ai Pampers pe tine”, dă altcineva verdictul.

„Arată ca slipul lu’ bunică-mea de acum 50 de ani. Așa e moda acum?”. o taxează altcineva pe vedetă.

„Ești impecabilă de la zâmbet, până-n vârful unghiilor. De la atitudine, până la decor. Totul este perfect! Dar permite-mi să-ți spun părerea despre acești… slipi. Par niște scutece gigantice. Nu cred că avantajează pe nimeni acest model și au o formă ridicolă. Să ne înțelegem, tu ești superbă în orice condiții”, îi scrie cu sinceritate vedetei altcineva.

Adelina, în vârstă de 33 de ani, are peste 1,5 milioane de fani pe Instagram, care, de obicei, o laudă de dimineața până seara. Mai primește însă și câte un duș rece, ca acesta, din când în când.

Vezi și O frumusețe de fată! Fiica Adelinei Pestrițu va împlini doi ani. Cum arată acum Zeny

Citește și:

Tom Cruise refuză să-și vadă fiica, dar vrea să o ia de lângă mama ei. Planul scandalos făcut de actor

Meghan și Harry au găsit casa perfectă! Uite cum arată palatul pentru care au plătit aproape 15 milioane de dolari