Frumoasa brunetă este foarte încântată de noua sa locuință, care e de-a dreptul spectculoasă. Ea a început să publice noi imagini din locuința de lux.

După trei luni de renovări și modificări prin casă, Adelina are în sfârșit casa la care a visat.

Adelina Pestriţu s-a fotografiat în dormitorul său şi al lui Virgil Şteblea. Culorile alese pentru dormitor sunt destul de închise, dar dau un aspect faorte elegant casei.

Ade-dressingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Un detaliu care imediat atrage atenţia l-am remarcat! Lenjeriile de pat sunt foarte fine, pernele au iniţialele lor A.P. şi V.S., iar cearceaful de pat A.V. Se pare că vedeta a investit o sumă considerabilă în acestea, dar îşi doreşte un somn liniştit: „Întotdeauna am visat să am o casă cu lucruri personalizate şi detalii care fac diferenţa. Iar când spun detalii nu mă refer doar la estetică lor, ci mai degrabă la calitate, stil şi eleganţă.”. Brand-ul de la care vedeta şi-a ales accesoriile de pat este unul de lux, o lenjerie costă între 1.700 de lei şi 8.000 de lei, potrivit OK Magazine.

‘Am decis ca, de această dată, să luăm un designer de interior. Ce face el? Îți face proiectul, vine pe șantier, vine cu tine la cumpărături. Îți dă liste de produse, te sfătuiește cum să le combini, cum să le alegi, de unde. El îți pune la dispoziție o listă lungă de furnizori. Ne descurcam și noi să facem casa cap-coadă, dar rezultatul nu era același’, a povestit bruneta pe blogul personal.

Adelina a povestit că aparatul de cafea și toate celelalte sisteme din locuință vor putea fi controlate prin intermediul telefonului mobil.

„Avem un sistem. Ne mutăm într-o casă inteligentă. De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul. Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum”, a mai spus Ade.

Si camera micuței Zenaida este adorabilă. Vedeta a ales să pună mochetă în camera micuței și deși abia a împlinit doi ani, fetița are un dulap plin de îmbrăcăminte și încălțăminte de firmă.

Citește și:

Oana Roman nu mai divorțează? Mesajul pentru Marius Elisei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Surpriză de proporții! Un nou bebeluș în Familia regală britanică! E însărcinată și tot regatul e în sărbătoare!