Îndrăgita vedetă recunoaște că se bucură de momente minunate, de zâmbete și fericire nemărginită, alături de micuța Zenaida Maria și de iubitul ei, Virgil, în aceste zile. “Zenaida se simte acasă, este liniștită, mănâncă bine și doarme precum un îngeraș. Lucrurile funcționează într-o armonie totală!”, a povestit Adelina pe blogul ei.

Mai mult, în mod spetaculos, Adelina a revenit deja la silueta pe care o avea înainte să rămână însărcinată. Bruneta a  mărturisit că a început un program foarte bine organizat astfel încât să revină la formele pe care le avea. A început deja lupta cu kilogramele în plus, iar după 11 zile, deja se văd rezultatele și și-a dezvăluit secretul.

IMG_3063SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

“Probabil trebuie să încep prin a-i mulțumi mamei natura pentru că m-a înzestrat cu un metabolism care a funcționat rapid după orice mare transformare. Iar asta m-a făcut ca, la nici trei zile după ce am dat naștere fetiței mele, să port blugii pe care îi purtam înainte de a rămâne însărcinată și parcă să-mi vină și lărguți. Mare bucurie!”, a spus Adelina.

Adelina a renunțat la zahăr și bea multe ceaiuri

Frumoasa brunet recunoaște că a renunțat la zahăr și bea foarte multe ceaiuri.  “Am băut multe ceaiuri, asta și pentru că o alăptez pe Zeny, apă cu multă lămâie, supe, orez fiert cu carne de pui, iaurturi și, ce credeți, mi-am satisfăcut până și pofta mea cea mare de dinainte de a naște, clatitele (cu făină integrală, lapte degresat și îndulcitor de ștevie)”, a precizat ea.

In plus, Adelina mai are un secret pentru silueta ei, poarta  centura  concepută chiar de Kourtney Kardashian, una dintre preferatele ei: “Initial mi-am comandat (…) toate centurile si corsetele masura M si am fost socata sa realizez ca de fapt am nevoie de XS la cateva zile dupa ce am nascut. Astfel, am rugat sa ma ajute cu doua numere mai mici. Pana si ei au fost surprinsi de rapiditatea in care imi revin”, a mai spus Adelina, precizând însă că va începe și tratemente corporale de astăzi.

Citește și: