Adelina Pestrițu a fost depistată luni seară, pe 1 septembrie, cu COVID-19. Vedeta s-a dus de urgență la spital, unde a rămas internată peste noapte.

Vedeta a făcut primele declarații de pe patul de spital, unde a povestit tot ce i s-a întâmplat de când a ajuns pe mâna medicilor.

AdeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Adelina a fost internată la Spitalul Militar Rol 2 de Covid-19, din incinta Institului Ana Aslan. De aseară i-au fost făcute mai multe analize de sânge, radiografie și EKG și vedeta se află într-o stare bună. Ea urmează să fie externată în cursul zilei de azi, urmând să meargă într-un loc sigur, pentru a sta izolată, unde va fi monitorizată de DSP.

Aceasta a ținut să le mulțumească fanilor pentru mesajele primite în decursul acestor ore, după ce a anunțat prin ce trece, dar a dat detalii și despre primele simptome ale coronavirusului.

”Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață, trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm și avem grijă, astfel încât să rămânem sănătoși indiferent de încercările vieții.”, a spus Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a mărturisit într-un Instastory că în urmă cu o zi nu s-a simțit prea bine, prezenta stări de oboseală, amețeală, iar treptat a început să-și piardă gustul și mirosul.

„În foarte scurt timp o să fiu trimisă, nu acasă, pentru că nu o să merg să stau cu membrii familiei, o să merg să stau izolată, într-un loc sigur, unde o să fiu monitorizată de DSP”, a declarat Adelina.

”Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc, am pus totul pe baza faptului că muncesc foarte mult și că poate căldura de afară m-a făcut să mă simt așa, dar ulterior am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult și am luat decizia să mă testez. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros, nu a fost o senzație pe care am avut-o, totul s-a întâmplat treptat. ”, a spus Adelina Pestrițu pe InstaStory.

Înainte de a pleca spre spital, vedeta a mărturisit că a încercat să-și facă chiar ea un test în locuința ei și a băut o cafea cu multă miere, dar a luat și cel mai mai puternic parfum al ei să-l miroasă, și și-a dat seama că nu simte gustul și mirosul acestora, urmând ca ulterior să se programeze pentru un test de coronavirus, care din păcate a fost confirmat pozitiv.

”Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miele și mi-am dat seama că începe să dispară gustul treptat, am mirosit cel mai puternic parfum din baie și mi-am dat seama că mirosul își face dispariția.”, a mai povestit Adelina Pestrițu!

Citește și:

Nu sunt surori! Sunt mamă și fiică, deși nu ai spune. Le recunoști? Ea are deja 3 copii!

Chef Florin Dumitrescu, poză din intimitate cu soția lui: ”Hot mama!”