În ultima vreme, Adelina Pestrițu a acuzat dureri îngrozitoare la coloană. Deși a urmat cu sfințenie sfaturile medicilor și s-a tratat, tot a ajuns la cuțit. Vedeta le-a dezvăluit fanilor că s-a operat și i-a asigurat că intervenția chirurgicală a decurs bine.

adelinba-in-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Adelina Pestrițu s-a confruntat cu dureri la coloană timp de 2 ani

N-a fost o operație ușoară, însă Adelina Pestrițu nu a mai suportat durerile cu care s-a confruntat timp de doi ani. Focoasa brunetă a dezvăluit că a făcut toate tratamentele posibile pentru a scăpa de aceste probleme, însă lucrurile nu s-au remediat. În urma unui RMN, s-a ajuns la concluzia că trebuie să facă o discetomie. Astfel că, Adelina Pestrițu și-a luat inima în dinți și s-a operat.

„Ne vedem mai târziu. Sunt bine! Mulțumesc pentru mesajele de încurajare.

Am trecut peste intervenția pe care a trebuit să o fac în această dimineață. Nu pot să spun că este cea mai grea, nici cea mai ușoară. Orice intervenție presupune emoții și stres, indiferent cât de mică ar fi.

Știți deja de durerile mele de spate, mă plâng de 2 ani, dacă nu mai mult. Am făcut și fizioterapie, dar presupune un tratament pe o perioadă îndelungată și nu zic că nu sunt rezultate, sunt.

Dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum, indiferent ce ai face, vrei să scapi de ele, iar pentru asta am venit la spital. În urma RMN-ului pe care l-am făcut medicul l-a interpretat și mi-a recomandat să fac o discectomie cu alcool.

Cu toate astea pot să spun că mă simt norocoasă pentru că am întâlnit niște super medici. Le mulțumesc pentru căldura cu care m-au tratat”, a mărturisit Adelina Pestrițu când a ieșit din operație.

Ce este discetomia, operația pe care a suferit-o Adelina Pestrițu

Discectomia este o operație care presupune înlăturarea chirurgicală a unui material localizat pe discul herniat, care presează pe o rădăcină nervoasă sau pe măduva spinării, conform Click!.

Această intervenție chirurgicală implică îndepărtarea unei porțiuni mici a unui disc intervertebral, care provoacă dureri groaznice pentru pacient, slăbiciune sau chiar amorțeală în acea zonă.

Procedura implică îndepărtarea unei porțiuni a unui disc intervertebral, care provoacă durere, slăbiciune sau amorțeală prin stresul măduvei spinării sau a radiațiilor nervoase.

Vezi și Ce meseria a avut Adelina Pestrițu înainte să devină celebră? Iată cine a dat-o de gol

Citește și:

Megan Fox a fost cerută în căsătorie. Gestul cu care și-a șocat fanii

Jason Momoa s-a despărțit de Lisa Bonet după 16 ani de relație. Au împreună doi copii