UPDATE: Adelina Pestritu a devenit, vineri,  mămica unei fetițe de nota 10, pe nume Zenaida Maria, pe care ea si iubitul ei, Virgil, o așteptau cu multa iubire si nerabdare. Micuta s-a născut prin cezariana, are 49 cm si 2690 kg și totul a decurs perfect.

“A fost dragoste la prima vedere. Asa emotii nu am trait niciodata. Astazi s-a intamplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-o data fara doar si poate in cea mai importanta zi din viata noastra. Zenaida Maria ne-a implinit si ne-a facut cei mai fericiti. Este un sentiment pe care nu-l putem descrie in cuvinte, oricat ne-am stradui.” a declarat proaspata mamica Adelina Pestritu pe blogul ei.

 

Adelina Pestrițu s-a îngrășat  14 kilograme în sarcină

Adelina a mărturisit că a luat 14 kilograme în sarcină, dar că nu-și face griji pentru ele.„Acum, că sunt în pragul marelui eveniment, vreau să vă povestesc puțin despre regimul meu alimentar din timpul sarcinii și numărul de kilograme acumulate. Am pornit cam de la 53 kg și am ajuns la 67.1 în ziua nașterii. Un număr pe care îl anticipam încă de la începutul sarcinii și pe care îl consider eu normal și de bun simț. Mi-am făcut și poftele, chiar dacă am fost nevoită uneori să înlocuiesc dulciurile, marea mea slăbiciune, cu fructele. N-aș putea spune că regret că am un posterior mai proeminent, brațele și coapsele ceva mai pronunțate decât înainte și un strat de țesut adipos, numit și celulită. Toate au fost acumulate în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și, cu un motiv prea bine întemeiat, care în mod cert a meritat toate riscurile și eforturile. Nu mă tem de aceste 14 kg în plus, pentru că știu că voi scăpa de ele în primele luni postpartum”, a scris Adelina pe blogul ei.

„Au fost 9 luni în care nu am vorbit decât despre cum este să fii mamă, ce implică o sarcină și care sunt lucrurile pe care să le evit, astfel încât să îi ofer copilului meu confortul și dezvoltarea de care are atât de multă nevoie. La început, am fost bulversată de valul de mii de mesaje care veneau spre mine pe toate căile, Facebook, Instagram, What’s App, telefoane, de la prietene cu care mă întâlneam, familie sau pur și simplu research-ul pe care îl făceam pe internet. Toate sfaturile au contat, chiar și cele pe care le-am sortat pentru cufărul de “Așa Nu”. Practic, m-au ajutat să-mi dau seama câte mituri există în jurul celor mai frumoase nouă luni ale unei femei și câte percepții greșite au oamenii despre cum să duci o sarcină la bun sfârșit fără nicio problemă”, a mai precizat Adelina.

Va las acum, pentru că mă așteaptă o rezervă în clinică, niște perfuzii, o mască de oxigen și niște comprese. Nu vă temeți. Pentru prima dată o spun zâmbind și cu sufletul la gură. Ne vedem puțin mai târziu într-o altă formulă. Multă dragoste să vină către voi! Vă mulțumesc pentru toată atenția și sfaturile din această perioadă. M-ați ajutat să învăț lucruri importante. Urați-mi noroc și gândiți-vă la noi!”, a mai  scris Adelina.

Adelina Pestriţu și iubitul ei, Virgil Șteblea, vor deveni părinți pentru prima dată. Bruneta a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei, pe 2 februarie, când a împlinit vârsta de 31 de ani.

Citește și: