Frumoasa brunetă radiază de fericire de când și-a găsit liniștea în brațele lui Virgil Șteblea. Vedeta pare că și-a găsit sufletul pereche, iar lângă acesta și-a făcut o familie foarte frumoasă. Au o fiică superbă, Zenaida, iar după aproape cinci ani de relație și doi ani de la căsătorie, ei se pregătesc să devină din nou părinți. Cei doi nu au ascuns faptul că își doresc încă un frățior sau o surioară pentru fiica lor, dar acum se pare că nu mai vor să aștepte prea mult timp.

Adelina Pestrițu a fost cea care a dat vestea cea mare. Bruneta a postat recent o imagine prin care le-a dat de înțeles că este mai pregătită ca oricând să devină mamă. Ea s-a fotografiat într-o ipostază inedită, cea de gospodină, în timp ce îi pregătește masa soțului ei, alături de un mesaj emoționant. „Eu i-am spus că a ales bine când m-a luat de nevastă. #gătind #obiectivedecuplu #părințifericiți”, a scris Adelina.

Fanii au reacționat imediat la vederea imaginii. În doar câteva minute, fotografia a strâns mii de mesaje și sute de comentarii.

Adelina si virgil 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Toată lumea i-a felicitat pentru familia frumoasă pe care o au și aștepată ca din moment în moment, Adelina Pestrițu să facă anunțul că a rămas din nou însărcinată, având în vedere că vedeta folosește hastagul„părinți fericiți”.

Mai mult, în urmă cu un a, bruneta s-a fotografiat cu o finuță de-a ei în brațe, alături de mesajul „Și uite așa mă faci să mă grăbesc cu un frățior pentru Zeny”.

Citește și:

Încă o nuntă în familia de la „Neatza cu Răzvan și Dani”? Dani Oțil i-a dat de gol

Fiul cel mare al lui Leo Iorga, confesiuni emoționante la 2 ani de la moartea tatălui. I-a dat mamei binecuvântarea să își refacă viața