Aniversarea celor 36 de ani a prins-o pe Adelina Pestrițu în cabinetul medicului estetician, unde specialistul a șters câteva riduri de pe chipul Adelinei, cu botox. „Vreau să păcălesc buletinul”, a glumit ea. Imediat, fanii de pe Instagram au felicitat-o că nu ascunde faptul că își face aceste proceduri estetice.

„Nu, fetelor! Nu e nimic tabu în a avea grijă de noi. Sunt și creme foarte bune, dar nu cred că vreo cremă reușește să facă ce face botoxul. Asta cred că e deja evident pentru toată lumea. Sigur, e important să nu exagerăm și să avem un echilibru în toate”, a spus ea pe InstaStory.

adelina-pestritu-botox-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Adelina Pestrițu a împlinit 36 de ani

Adelina a împărtășit cu fanii și momentele de acasă, unde soțul Virgil Șteblea și fiica Zenaida au surprins-o și au emoționat-o cu cadourile lor. Zeny i-a desenat o felicitare, cu flori și cu inimi, pe care a scris: „La mulți ani, mami! Mami, te iubesc!”. Virgil i-a dăruit un medalion prețios, în formă de cruce, iar Adelina i-a făcut deja o promisiune: „N-o să-l dau niciodată jos de la gât, pentru că e de la iubirile mele”.

Citește și: Adelina Pestrițu, petrecere grandioasă pentru fiica ei. Zeny a împlinit 4 ani și a fost sărbătorită cum nu s-a văzut în România

Citește și: VIDEO Adelina Pestrițu și Monica Bârlădeanu au încins ringul la un botez de lux, în rochii de Oscar. Unde au petrecut divele