Frumoasa brunetă a participat la ziua unei prietene și și-a făcut apariția într-o rochie foarte mulată, neagră, scurtă și cu un decolteu generos.  Unii dintre fani i-au reproșat că ținuta aleasă îi scoate în evidență implanturile mamare.

„Doamne… e amețitor decolteul ăla, îți scoate prea mult în evidență implanturile”,  „Ți-au ieșit prea artificiali sânii în poza asta.”, au scris câțiva fani.

Adelina Pestrițu, într-o ținută pentru care a fost aspru criticată: „Ți-au ieșit prea artificiali în poza asta"SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cu toate acestea, alți internauți au felicitat-o pentru curajul de a îmbrăca o astfel de ținută, mai ales că abia a devenit mamă. „Ești o femeie foarte, foarte frumoasă.”, „Superbă, o frumusețe de femeie.”, „Îti trebuie curaj să porți o așa rochie….și tu îl ai…de fapt nu doar îl ai, ai și corpul pe măsura, ești foarte frumoasă”,  „Cum îți explici că unele vedete ( te numeri printre ele) arată mai bine cu cât înaintează în vârstă decât la 18- 20 ani ? Care- i secretul Adelina? Eu nu pot să zic același lucru”, au mai scris fanii.

Citește și: Kate Middleton, apariție de senzație la premiile BAFTA. Detaliul cu care a cucerit inimile tuturor. A arătat ca o adevărată  prințesă

Adelina Pestrițu se căsătorește anul acesta

Adelina Pestrițu a împlinit pe 2 februarie 32 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere cu mare fast. Cum a  devenit expertă în organizat de eveniment, frumoasa brunetă a mărturisit că deja va începe pregătirile pentru organizarea nunții. Ea și Virgil Șteblea se vor căsători anul acesta

„Vestea cea mare este că nu mă opresc din organizat evenimente, iar anul acesta voi organiza nunta. Am găsit și sală, totul e deja totul aranjat și conturat. Mai rămâne să găsesc rochiile de mireasă.”, a spus vedeta.
Adelina își dorește două rochii de mireasă. „O să am o rochie foarte sexy și una foarte decentă. Pentru biserică trebuie să am o rochie decentă, pe care preotul să o admire.”, a mai spus vedeta.

În noiembrie, anul trecut, imediat după botezul micuței Zenaida, la care au participat 250 de oameni,  Adelina a recunoscut că visează la ziua când va deveni doamna Șteblea.

„Visez la acea zi şi trebuie să fie perfectă. Nu doar că ne dorim, ci trebuie. O să fie o petrecere foarte mare. Tema o să fie basm, ceva… nu ne dorim o simplă petrecere, ci ceva special. De aceea am separat evenimentele.”, a declarat Adelina la sfarşitul anului trecut.

Adelina Pestriţu și iubitul ei, Virgil Șteblea, au devenit părinți la începutul lunii august, anul trecut. Bruneta a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei, pe 2 februarie, când a împlinit vârsta de 31 de ani.

Citește și: