Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au plecat de câteva zile în Egipt, unde s eucură de o frumoasă vacanță, într-un resort de lux, alături de mai multe vedete.

Așa cum și-a obișnuit fanii, Adelina de cum a ajuns în Egipt a început să posteze imagini sexy cu ea în vacanță, însă o fotografie anume, în care bruneta, îmbrăcată înc ostum de baie, stă întinsă pe o canapea, a atras atenția fanilor.

„Mă simt ca o zeiță din Egipt”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul imaginii, însă internauții au început imediat să o ia la întrebări, fiind curioși dacă este însărcinată, pentru că au văzut un început de burtică.

„Hopaaa.. se vede un pic de burtică? Gravidă cumva?”, „Exact asta venisem să scriu și eu. Cred că e ceva acolo”, „Minunat, vacanță plăcută. Ești însărcinată? Mi s-a părut ceva schimbat” și „Oare vine bebe?” au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, iar Adelina i-a răspuns unui fan: „Nu. Îmi plac burgerii și cartofii prăjiți”.

Ade-gravidaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Pentru că întrebările pe acest subiect au continuat, Adelina Pestrițu a făcut o nouă postare ca să fie clar pentru toate lumea. Ea a publicat o imagine cu ea îmbrăcată într-o rochie neagră extrem de mulată prin care a vrut să lămurească din nou această nelămurire a fanilor. „Întrebarea zilei: Ești gravidă? Nu. Îmi plac clătitele”.