Dacă zilele trecute poza lasciv într-un costum de baie carte nu i se potrivea, cu un clip cu cțteva numere mai mare, pe care fanii l-au mnumit instantaneu ”Pampers”, vedeta nu a pus la inimă. A schimbat costumul și s-a pozat din nou, iar reacțiile au fost pe măsura așteptărilor de această dată.

În costumul metalizat și minuscul, vedeta a făcut furori, mai ales că a purtat și o pălărie cu boruri foarte largi.

in-slipul-Pampers-criticat-de-faniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Dacă s-a găsit un fan care să-i reproșeze ”Prea multe tatuaje si bijuterii! Dezgustător!”, fan pus la punct de cunoscătorii într-ale modei, restul reacțiilor au fost laudative, atât la adresa ei, cât și a costumului de baie îmbrăcat. ”Superbă”, ”perfectă” sunt doar câteva dintre epitelele folosite de fani la adresa Adelinei Pestrițu.

O prietenă virtuală a avut însă o întrebare foarte punctuală: ”Eu nu intelegggg! Unde e semnul de la cezariana? Arati enervant de bineee!”. Răspunsul Adelinei, mama unei fetițe, Maria, sărbătorită zilele trecute, nu s-a lăsat așteptat. ”În slip”, a răspuns Adelina, fără secrete față de fanii săi.

Vezi și Adelina Pestrițu s-a pozat în costum de baie, dar reacțiile nu au fost cele așteptate: ”Zici că ai Pampers pe tine”

Citește și:

Diana Munteanu s-a pozat în lenjerie intimă și Internetul a luat foc: ”N-ar fi rău un implant mamar”. Chiar are nevoie vedeta?

Cine este bărbatul care i-a furat inima Innei. Putea să aleagă din toată lumea, dar i-a picat cu tronc tot un român