Frumoasa brunetă este o femeie fericită. Ea pare că are tot ce și-a dorit, o familie frumoasă, o fetiță perfectă și un soț care este topit după ea. Drept dovadă stă mesajul emoționant pe care Virgil l-a făcut public de ziua vedetei și un buchet uriaș de trandifiri roz, care a cucerit-o chiar și pe micuța Zeny.

 

 

View this post on Instagram

 

? #33 @steblea.virgil #birthdaygirl

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

„La mulți ani pentru super soția mea. Îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească.Meriți pe deplin.  Dumnezeu să te binecuvânteze, să-ți dea sănătate și putere ca să poți să facă tot ce își propui. Te iubesc și voi fi mereu aici lângă tine”,  i-a transmis Virgil.

 

Mai mult, Adelina nu și-a sărbătorit ziua cu mare fast, ci a preferat să stea acasă, dar la miezul nopții la ușă cu cei mai buni prieteni ai ei, care au venit să-i facă o surpriză, dar și cu o trupă de mariachi.

„33 vine cu muulte surprize!!! Doamne, ce surpriza!!!Fetele mele de la @talentivity s-au gandit ca daca tot n-am dat un party in cinstea celor 33 ani, sa vina petrecerea la mine si mi-au trimis 5 Mariachi la usa!M-am emotionat atat de tare si le multumesc pentru aceasta idee mega-originala! ”, a mai scris Adelina.

Adelina Pestrițu și afaceristul Virgil Steblea s-au căsătorit pe 20 iulie,  anul trecut, iar nunta  a fost  una grandioasă. EI au devenit părinți pentru prima dată pe 3 august 2018, când vedeta a adus-o pe lume pe micuța Zenaida la o clinică privată din București.

Citește și: