Adelina Pestriţu și iubitul ei, Virgil Șteblea, au devenit părinți la începutul lunii august, anul trecut. Bruneta a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei, pe 2 februarie, când a împlinit vârsta de 31 de ani, iar cei doi au planuri mari de viitor. Ei îşi doresc să+i mai facă un frăţior sau o surioară Zenaidei, dar până atunci se pregătesc să meargă în fața altarului.

În noiembrie, anul trecut, imediat după botezul micuței,  Adelina a recunoscut că visează la ziua când va deveni doamna Șteblea.

 

Adelina Pestrițu a lansat o colecție de geci și hanorace pentru mirese

„Visez la acea zi şi trebuie să fie perfectă. Nu doar că ne dorim, ci trebuie. O să fie o petrecere foarte mare. Tema o să fie basm, ceva… nu ne dorim o simplă petrecere, ci ceva special. De aceea am separat evenimentele.”, a declarat Adelina la sfârşitul anului trecut.

 

View this post on Instagram

 

Enjoy ? #weddingdress #wedding #weddinghair #weddingmakeup #bride

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Pregătirile sunt în toi, Adelina precizând că marele eveniment va avea loc „în curând”. Până atunci, vedeta a început să probeze rochii de mireasă și a făcut imaignile publice. Cum era de așteptat, bruneta este uluitor de frumoasă în rochia albă.

Inspirată de pregătirile de nuntă, Ade a lucrat de zor și la o colecție de haine, specială pentur viitoarele mirese, diverse hanorace și geci cu mesaje haioase.  „Miresele pot fi cool și în ziua nunții, sau după! Noua colectie de geci și hanorace cu mesaje pentru miresici sau burlăcițe îți stă acum la dispoziție pe www.byeda.ro ♥️ Let’s have some fun, my brides ”, a scris Adelina pe Instagram.

 

Citește și: