Adelina își dorea de foarte multă vreme să meargă în Laponia, iar acum se pare că a reușit să-și îndeplinească visul. Considerând că fiica ei e suficient de mare să înțeleagă tot ce se întâmplă în aceasta vacanță, ea și Virgil au plănuit totul pentru plecare. Cei doi au început pregătirile cu o lună înainte, în care au avut grijă să-și cumpere haine rezistente la frig, având în vedere că în Laponia temperaturile sunt de -30 de grade, dar au urmat și o cură de imunizare pentru ca nu cumva să se îmbolnăvească în vacanță.

„Vacanta in Laponia a fost mai mult decat mi-as putea imagina ca arata sejurul perfect cu familia, in preajma Sarbatorilor de Iarna. De departe pe locul 1 in topul destinatiilor mele preferate. Este un plan pe care il aveam de ani de zile, dar niciodata astrele nu s-au aliniat ca acum.

De la o simpla discutie cu sotul meu, am hotarat impreuna, ca este cel mai bun moment pentru a vizita tara lui Mos Crăciun. Zeny are deja varsta potrivita pentru a intelege aceste traditii si se poate bucura de frumusetea activitatilor locale”, a scris Adelina pe blogul ei, unde a oferit toate detaliile despre vacanța de vis.

Celebra brunetă a șters toate pozele cu fiica ei de pe Instagram, explicând că nu vrea să o mai expună. Însă, Adelina nu a rezistat tentației și a făcut publice câteva imagini adorabile cu micuța din timpul întâlnirii ei cu Moș Crăciun, spre bucuria fanilor.

Zeny a mers acasă la mos Crăciun

Așa cum era de așteptat Zeny a fost foarte încântată de întâlnirea cu cel mai iubit moș din lume.

zeny si mosulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

„Dacă noi am fost extrem de entuziasmați, Zeny este în extaz. Ajunși pe teritoriul Moșului Crăciun am coborât din mașina-transport privat și am fost preluați de un elf. În pădure, pe întuneric, unde mai zăreai câte un felinar aprins, în zăpadă stânga-dreapta. Am fost conduși de micul elf la Moș Crăciun, care ne aștepta la poarta înaltă din lemn, cu felinarul aprins, în mână. Cânta și ne zâmbea larg. Zeny s-a oprit și s-a uitat lung la el și parcă nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede. Moșul a luat-o de mânuță și au început să meargă pe drumul din pădure plin ochi cu zăpadă și copaci cu crengile lăsate de la atâta ninsoare. Îi aștepta o sanie trasă de un ren. Era chiar Rudolf, cel cu nasul roșu. Rudolf și un elf.”, a scris Adelina pe Instagram.

„Zeny și Moș Crăciun s-au urcat în sanie și au pornit spre casa lui. Moșul i-a cântat tot drumul. Ajunși în fața casei, de la căldură iese Doamna Crăciun însoțită de un alt elf. Au luat-o amândoi de mână și au intrat în casă, de unde ieșea un miros cald de biscuiți dulci. Eram fascinați cu toții. Ne-am făcut confortabili, iar Zeny a fost invitată să facă biscuiți împreună cu Doamna Crăciun. A acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea. A primit cadouri, au cântat, au dansat și au făcut multe poze. Totul fără ca să ne uităm la ceas sau să ne grăbească cineva. Absolut superb!’, a mai spus Adelina.

„Sunt fascinată de locul în care răsăritul şi apusul se întâmplă intr-un interval de cinci ore. Iar renul din imagine m-a cucerit de la prima vedere Când mă uit la pozele astea, nici nu mai simt cele -15 grade (care se simt ca 25)”, a mai scris Adelina, la o imagine făcută într-o fermă de reni.