Pe 3 august, anul trecut, Adelina și Virgil au devenit părinții unei fetițe frumoase, pe nume Zenaida, iar acum se pregătesc pentru un alt moment important din viața lor. Vor merge în fața altarului pe 20 iulie pentru a-și jura iubire eternă.

Adelina Pestrițu nu și-a văzut fetița de două săptămâni. Vedeta a dezvăluit chiar ea motivulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„20 Iulie este ziua în care eu cu Virgil ne vom uni destinele în față lui Dumnezeu, alături de fiica noastră, ființă care a dat un alt sens vieții și relației noastre și vom da o super petrecere cu familiile și prietenii noștri. Pregătirile sunt în toi și acum mă pot declară liniștită și împăcată că am rezolvat una dintre marile mele „dureri””, a notat vedeta pe blogul ei.

 

Adelina va purta la nuta ei două rochii de mireasă, iar acum a dezvăluit invitațiile de nuntă făcute special pentru cavalerii de onoare și pentru domnișoarele de onoare. Fosta vedetă de televiziune va avea șase domnișoare de onoare, cele mai bune prietene ale ei. Printre acestea se numără Natalia Mateiuț- prezentatoarea emisiunii Star Matinal de la Antena Stars,  Anca Ciota- prezentatoarea Meteo de la Kanal D și Roxana Blagu, fosta membră a trupei Trident.

„Va prezint in premiera invitatiile pentru cele 6 domnisoare si cei 6 cavaleri de onoare. Flick Domnul Rimă ne a sarit in ajutor in privinta textului pe care l-a personalizat dupa sufletul si asemanarea noastră”, a scris Adelina, alături de imaginile cu invitațiile pentru aceștia.

 

Adelina  Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune în vârstă de 32 de ani. Adelina Pestrițu a devenit mămică în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.  Adelina a mai fost căsătorită cu Liviu Vârciu, dar căsnicia lor a rezista doar un an.

Citește și: