Adelina Pestrițu nu se mai ascunde și recunoaște că ea și Virgil lucrează deja la al doilea copil și sunt nerăbdători să-și țină al doilea copil în brațe. Deși își dorea foarte mult un băiețel, bruneta a zis că speră din tot sufletul să facă tot o fetiță, pentru că Zeni își dorește o surioară.

Lucrurile se aranjează din ce în ce mai bine pentru Adelina Pestrițu. Abia s-au mutat în casă și ea și Virgil sunt nerăbdători să devină iar părinți, mărturisind că lucrează de ceva timp să-și îndeplinească acest vis. Bruneta a recunoscut că deși își dorea foarte mult și un băiețel, la cererea lui Zeni speră acum că vor avea tot fetiță.

Adelina-are-o-familie-foarte-frumoasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Eu voiam băiețel, dar am întrebat-o aseară pe Zeni ce-și dorește, frățior sau surioară. Și m-a întrebat ce înseamnă frățior sau surioară? I-am zis că frățior înseamnă că barza ne aduce băiețel și surioară e fetiță. Și a zis fetiță. Așa că dacă ea vrea fetiță atunci e litere de lege pentru noi și sperăm să avem încă o fetiță”, a mărturisit Adelina, într-un interviu pentru Măruță.

Până vor reveni cu veștile bune, Adelina și Virgil și-au luat fetița și au plecat într-o bine meritată vacanță, în Turcia.

Citește și:

Delia se pregătește să devină mamă? Gina Matache a dat din casă: „A răsplătit-o Dumnezeu din plin”

Când a îmbătrânit așa? Jane Seymour, din Dr. Quinn, transformată total, peste noapte