Adelina Pestrițu a publicat mai multe  imagini într-o rochie neagră elegantă, pe care a a purtat-o în weekend la o nuntă, unde ea și soțul ei, Virgil, au fost nași. Deși toată lumea i-a remarcat eleganța și au lăudat-o pentru frumusețea ei, aceasta a fost aspru criticată de fani pentru cât de slabă a ajuns.

Adelina, criticata pentru ca a devenit prea slabaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

“Ai slăbit prea mult!”, “Ești prea slabă, semeni aproape cu o anorexica…”, “Ești frumoasă…dar prea slabă. Ți se văd oasele oribil”, „Ți-ar sta bine cu câteva kg în plus, te îmbătrânește dacă ești prea slabă”, “Da, ți se văd doar oasele și silicoanele.Urât! La ce frumusețe de fată ai fost…nici nu mai semeni cu tine”, sunt câteva dintre

După ce a adus-o pe lume pe Zeny, Adelina a slăbit 14 kilograme cu o dietă bazată pe somon, pe bază de somon, pe care a numit-o „somodieta” și și-a recuperat rapid silueta de odinioară, însă acum aceasta se pare că nu se mai oprește din slăbit.

 

Adelina Pestrițu a urmat somodieta

 

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon. Și am început să combin somonul cu orice legumă verde și, în special salată verde preparată cu lămâie și ulei de măsline. Sățios și sănătos’, a scris Adelina pe blogul ei.

Cum arată meniul somodietei

„Desigur, este inuman să mănânci numai somon de dimineața până seara timp de 3 luni.  Așa că mi-am format meniul următor:

Dimineața:

  • somon fume cu pâine prăjită și unt sărat, 2 felii.
  • avocado.
  • o banană sau un măr verde.
  • un suc de mere sau sfeclă roșie.
  • merge și o cafea cu lapte cu zahăr brun (eu folosesc zaharină, dar nu pot s-o recomand mai departe că știu că nu este foarte sănătoasă).

Prânz:

  • supă de legume. Simplă. Storci o jumătate de lămâie în bol. Poți încerca și supă de tăiței sau găluște care este minunată. Tot cu lămâie.

Gustări:

  • migdale/caju/pomelo/mere verzi

Cină:

  • somon la abur/grătar/cuptor cu salată verde și broccoli. Tot ce este verde, legume sau fructe, consumă liniștită.

Dacă foamea persistă și după această cină, deși sunt slabe șanse, bea apă cu agrișe, făcută în casă. Apa umple stomacul și îl păcălește. Tu ți-ai consumat mesele pe o întreagă zi, așa că ți-aș recomanda să nu apelezi la „Iau niște napolitane că am mâncat sănătos și nu se depun’. Exclus. Seara se depune orice. Dacă vrei să guști dulce, fă-o dimineața pe stomacul gol și până în 14:00′, a mai scris Adelina.

 

Citește și: