Nu a făcut rabat din Adelina Pestrițu, care în weekend a fost invitată la o etrecere pentru venirea pe lume a unui bebeluș, „baby shower”, cu tematică retro, unde a atras toate privirile cu look-ul ei. Și asta pentru că superba brunetă a apărut într-o rochită adorabilă, galbenă, în stilul aniilor 60, iar Adelina a mărturisit că s-a inspirat pentru ținuta ei de la fosta primă Doamnă a SUA.

Ade PestrituSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Rochia extrem de mulată și cu umerii goi i-a pus în evidență silueta de invidiat, dar i-a oferit un look stilish și de invidiat. Însă cu toate astea vedeta a avut două nemulțumiri pentru ținuta ei. Mai exact, din cauza culorii Adelina a fost „atacată” de toate musculițele, iar pentru că rochița era foarte strâmtă, bruneta putea să facă foarte puține mișcări, ținuta fiind destul de incomodă.

 

„Am toate muștele pe mine la galbenul ăsta”, a spus vedeta într-un story pe Instagram,  adăugând: . „Nu știu cum stăteau fetele alea în perioada retro în rochii pentru că eu de abia pot să mă mișc”.

 

Fanii au reacționat imediat șu au lăudat-o pentru look-ul impecabil și pentru eleganța ei, însă mulți au criticat-o pentru că a devenit prea slabă și că a exagerat cu machiajul, chiar și cu operațiile estetice.

„Ești frumoasă! Dar foarte slabă.Nu vreau să jignesc, dar prea exagerezi cu siluetă ta…… piele și os. Nu-s genul de om invidios, vreau să precizez”, „Hai c-a venit și sufletul petrecerii! Prea mult machiaj!Și chiar dacă nu e mult, e prea finisat, prea pus la punct!Poate și pentru că rochia are o culoare atât de puternică . Ce să zic și eu când văd pe una care arată așa….?”, „Mare frumusețe de femeie, ești îmbrăcată elegant, machiată, arați bine, dar vreau să  văd o poză naturală, simplă, să vedem cum arăți”, „Este frumoasă, cu ajutorul operatiilor estetice devii și mai…însă tatuajele…”, au fost câteva comentarii din partea fanilor.