Cea care i-a dat de gol a fost cântăreața Elena Gheorghe care s-a ocupat de atmosfera petrecerii. La scurt timp după miezul nopții, ea și-a făcut apariția pe scenă și le-a transmis un mesaj emoționant mirilor.

”Bine v-am găsit. Înainte de toate, dați-mi voie să le spun și eu mirilor noștri frumoși casă de piatră, să fie fericiți, să fie sănătoși, să le dea Dumnezeu multă sănătate pentru Zeny și să mai vină și cineva care să i se alăture lui Zeny, zic eu, nu? Zic bine, nu? Neapărat, dacă nu unul, doi. Poate chiar trei”, a spus Elena Gheorghe, potrivit Wowbiz.

adeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și:  Ce semnifică florile din buchetul ales de Adelina Pestrițu la nuntă! Fanii s-au îngrozit

Adelina Pestrițu își dorește foarte mult să rămână iar însărcinată

De asemenea, Adelina Pestrițu a confirmat, gesticulând, că micuța Zenaida va mai avea un frățior sau o surioară cât de curând. Superba brunetă își dorește foarte mult să rămână iar însărcinată.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au avut o nuntă de basm, cu momente extrem de emoționante. Ei  s-au căsătorit religios sâmbătă, pe 20 iulie, într-o nuntă de basm. Vedeta și tatăl fiicei ei, Zenaida, au fost foarte emoționați, însă totul le-a ieșit cum și-au dorit.

Citește și: