Adelina Pestrițu radiază de fericire de când formează un cuplu cu Virgil Steblea. Cei doi au avut o nuntă ca povești, au o fetiță minunată și vedeta pare să aibă, în sfârșit, viața la care visa.

Cum Virgil este jumătatea ei și sfuletul pereche nu putea să nu marcheze ziua lui de naștere cu un mesaj emoționant. Adelina Pestrițu a publicat mai multe imagini cu ea și soțul ei și i-a făcut lui Virgil cea mai frumoasă declarație de dragoste.

„La multi aaaaaani!!!! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! #ziuasoțului”, a scris Adelina.

doar-cei-apropiatiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fiind probabil unui dintre ce le mai frumoase cadouri pe care poate să -l primească un bărbat, Virgil a reacționat imediat și și- a declarat și el public iubirea pentru soția sa, spunându-i: „Te iubesc”.

Mai mult, Adelina a făcut publice tatuajele pereche pe care și le-au făcut, destul de recent se pare. Două mesaje foarte sugestive, în care își arată iubirea pe care și-o poartă unul altuia și care îi face cei mai fericiți. Pe mâna lui Virgil scrie „There is only one happines in life” (n.r. Există o singură fericire în viață), iar acesta se continuă pe mâna Adelinei cu textul: „To love and to be loved” (n.r Să iubești și să fii iubit).

Adelina Pestrițu și afaceristul Virgil Steblea s-au căsătorit pe 20 iulie,  anul trecut, iar nunta  a fost  una grandioasă. EI au devenit părinți pentru prima dată pe 3 august 2018, când vedeta a adus-o pe lume pe micuța Zenaida la o clinică privată din București. Ei s-au mutat recent în casă nouă și acum sunt nerăbdători să-și mărească familia. Ei vor acum să-i facă o surioară Zenaidei.

Citește și:

Alexia Eram, operată de urgență: ”M-au durut foarte tare stomacul și burta”. Ce s-a întâmplat cu fiica Andreei Esca

Un an de la nunta lui Catrinel Sandu! Vedeta le-a arătat fanilor cum arată o nuntă de vis. Imagini în premieră!