„Dragii mei, n-aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine… Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome – am rămas fără gust și fără miros – am venit și mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv. Acum (n.r. Luni seara) mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Toți cei din familia mea vor fi și ei testați – Zeny, bunicii… Soțul a ieșit negativ (…) Eu mi-am făcut testul după ce am mâncat o ciocolată și nu mai aveam gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Starea mea de sănătate este bună, o să vă țin la curent… Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi”.Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”, a spus Adelina cu lacrimi în ochi.

Ade-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Au acuzat-o că minte în privința mirosului

Fanii au reacționat imediat și în timp ce unii au încercat să o încurajeze pe brunetă și să o liniștească, alții au criticat-o dur, fiind supărați că deși avea simptome, Adelina s-a plimbat în voie toată ziua, îmbolnăvind probabil mai mulți oameni. Adelina a fost în Centrul vechi și chiar a participat la o ședință foto. Ba mai mult, internauții fac acuzații grave și sunt de părere că Adelina a primit bani ca să mintă că a luat COVID-19, precizând că au prins-o cu minciuna.


„Eu nu înțeleg de ce te- ai plimbat azi toata ziua dacă știai că ai facut un test de covid,că ai intrat în contact cu o persoana pozitivă ,ba mai mult aveai deja primele simptome”, „De la Andreea Esca incoace..eu nu am mai vazut asa teatru prost?Adelina nu prea stie sa minta ? Eu o credeam o tipa integra.. nu înteleg de ce s-a târât în așa mocirlă! Dar se pare că într-adevăr fiecare avem un preț ”, ”Chiar că!! Adică a zis ca și-a pierdut mirosul și gustul și s- a dus sa facă testul dar astăzi totuși s- a plimbat și a mai luat contact cu nspe mii de persoane … bă da unii chiar ne cred prosti așa :)))) ”, ”Așa este si eu am aceași părere , în spate cu câteva filmuleț zice ca brațului care il avea in masina miroase a vanilie si acum nu mai are miros”, „ A spus că a rămas fără gust și miros, dar în Instastory mirosea un bradut cu vanilie”, au scris câțiva fani revoltați.

Citește și:

Motivul pentru care Anda Călin nu l-a arătat încă pe fiul lui Liviu Vârciu

Cum arată mama Loredanei Groza. Artista s-a fotografiat alături de ea și de frații acesteia, ultimii ”mohicani” în viață. Mama și fiica nu seamănă deloc