Adelina Pestrițu este un exemplu pentru multe femei și de fiecare dată a fost extrem de sinceră cu fanii ei și i-a ținut la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. La scurt timp, după ziua ei au apărut zvonuri că aceasta ar avea probleme în mariaj, ceea ce a enervat-o la culme pe brunetă și a vrut să pună punct zvonurile printr-un mesaj foarte tranșant. Aceasta a reușit să închidă gurile tuturor și să nu mai lase loc de interpretări, asigurând pe toată lumea că așa cum a spus până acum, ea și soțul ei se înțeleg de minune și au planuri mari de viitor.

ade-si-virgilveSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

„Dați-ne voie, ca vreodată, dacă se va întâmpla să discutăm despre divorț, să vă anunțăm noi, singura sursă veridică în povestea asta. Nu ne mai divorțați voi zilnic. Dacă vreți neapărat statusul relației noastre, suntem bine, cu planuri mari și gânduri bune de viitor. Și tot așteptând vestea mult dorită de voi, divorțul, s-ar putea să primiți alte vești”, a scris Adelina Pestrițu pe contul său de Instagram.

„Nu vă așteptați să mă transform într-un personaj care dezminte fiecare știre. O voi face doar când trebuie și unde trebuie, în instanță.”, a mai scris Adelina.

Așadar, nu ar fi exclus ca în curând Adelina să anunțe chiar că ea și Virgil vor mai avea un copil, dar în niciun caz nu se pune problema de divorț. Mai mult, soțul ei a răsfățat-o de ziua ei cu adevărate declarații de dragoste, exprimându-și iubirea pentru frumoasa lui soție, în văzul tuturor, demonstrând că e topit după Adelina.

„La mulți ani, draga mea. Își doresc toate cele bune pentru că ești cea mai bună. Te iubesc”, i-a transmis Virgil, în limba engleză, pe Instagram, Adelina reacționând imediat, spunându-i: „Te iubesc”.

În plus, bruneta a fost răsfățată zilele acestea și de mama soacră, care i-a pregătit fel de fel de preparate gustoase.