Adelina Pestrițu s-a pozat pe Instagram cu un buchet de flori primit de la soțul ei, Virgil. Bruneta a vrut să le arate tuturor cât de mult o iubește soțul ei, care i-a făcut o surpriză și i-a lăsat florile pe pat unde le-a găsit înainte de culcare.

Adelina-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Surpriza de la miezul noptii? 00:52 a.m.Te iubesc @steblea.virgil !”, a scris Adelina în dreptul filmulețului în care s-a filmat cu florile primite. Bruneta apare cu un machiaj natural și cu lochii albaștri, însă fanii în loc să admire gestul soțului ei, au ales să o crticice pe Adelina și pentru look-ul ei „nenatural”.

View this post on Instagram

Surpriza de la miezul noptii🤍 00:52 a.m. Te iubesc @steblea.virgil 🤍🔥 #happywife

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Fanii sunt de părere că Adelina și-a făcut prea multe intervenții la față și exagerează cu mahiajul iar acum pare că e din ceara. ”Tu eşti tot timpul machiată… şi noaptea… frumoase sunt lentilele de contact”, „Parcă ești din ceară”, ”De ce majoritatea parcă semănați cu Bianca Drăgușanu”, ”Îmi plăcea foarte mult de tine, dar parcă prea multe intervenții/botox…”, ”Frumoasă ești atunci când ești originală, nu cu un program de zugrăveală pe față”, ”Parcă ești din plastic, ce fac operațiile astea, ți-ai mai pus și lentile”, ”Bianca Drăgușanu, varianta brunetă”, ”Și machiată și cu filtru”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Cu toate acestea, Adelina nu s-a lăsat afectate de cuvintele răutăcioșilor, ba chiar a răspuns la comentarii, explicând că era machiată pentru că obișnuiește să se demachieze înainte de culcare și că nu are lentile de contact, ci a folosit un filtru de pe Instagram.

Citește și:

Cine e noua iubită a lui Brad Pitt. Detalii scandaloase despre aceasta. Ce-o fi în capul actorului?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit un an de la nuntă. Anunțul făcut de vedetă