Frumoasa brunetă este o femeie împlinită. La doar 34 de ani, are o familie superbă, afaceri de succes, o casă super frumoasă, dar mai ales un soț foarte iubitor.

Virgil Șteblea și-a surprins frumoasa soție încă de la miezul nopții cu cadouri superbe și cu pahare cu șampanie. El i-a luat un buchet de flori absolut superb, un tort frumos și un cadou la care visează orice femeie, iar Adelina le-a arătat fanilor imediat cum o răsfață soțul ei.

De ziua ei, el i-a luat un cadou foarte scump, o brățară cu diamante, de care fosta prezentatoare TV a fost foarte încântată și le-a arătat-o imediat fanilor pe Instastory.

Soțul ei i-a făcut și o urare emoționantă pe contul lui de Instagram, unde a publicat o imagine cu ei doi. „La mulți ani, soției mele perfecte. Te iubesc”, a scris Virgil în limba engleză la poza cu ei, iar Adelina a reacționat imediat: „Te iubesc!!!”.

Adelina-a-immplinit-34-de-aniiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Adelina Pestrițu și afaceristul Virgil Steblea s-au căsătorit pe 20 iulie 2019, iar nunta  a fost  una grandioasă. Au devenit părinți pentru prima dată pe 3 august 2018, când vedeta a adus-o pe lume pe micuța Zenaida la o clinică privată din București. Cei doi s-au mutat recent în casă nouă și acum sunt nerăbdători să-și mărească familia și vor să-i facă o surioară Zenaidei.

Citește și:

Julia Chelaru: “Mie îmi place să fiu voluptuoasă. O femeie sexy e cea cu sâni, cu fund, cu șolduri!”

Gina Matache, bunică a treia oară? Mama Deliei a dat chiar ea răspunsul