Adelina Chivu a făcut dezvăluirile într-un interviu pentru Observator și a povestit că această experiență nefericită are totuși și păriți bune, pentru că în sfârșit reușesc să petreacă mai mult timp în familie.

„Este a zecea zi de când stăm în casă. E impropriu spus pentru că am ieşit de vreo trei ori, dar strictul necesar, la supermarket, la farmacie. Eu, în schimb, am fost şi în parc la sport o dată. Ceea ce nu recomand pentru că fac parte din categoria celor care au evaluat greşit situaţia la început. Dacă am fi respectat cu toţii asta, cu siguranţă nu s-ar fi ajuns la ce este în acest moment în oraş”, a declarat Adelina, precizând că oamenii nu au ascultt recomandările autorităților și au continuat să iasă.

 

View this post on Instagram

 

Feeling safe ♥️ @cristianchivu #myall

A post shared by Adelina Chivu (@adechivu) on

Soția lui Cristi Chivu susține că fiicele lor nu sunt prea afectate, pentru că el își respectă programara școlară și fac cursurile online. Ele fac chiar și ora de sport.

„Noi suntem norocoşi cumva pentru că ele merg la Şcoala Americană de aici, din Milano, şi cei de acolo s-au organizat foarte repede. Cred că din prima zi au pus la punct cursurile online, au pus la punct rapid această platformă şi ele cam pâna la ora 12 – 13 au cursuri online. Chiar le găsesc prin living, când au ora de sport, fac abdomene, sărituri, tot felul de chestii. Dar cumva să ştiţi că este o chestie pozitivă pentru că de foarte multă vreme noi patru nu am mai petrecut atât de mult timp împreună. Deci chiar am descoperit lucruri noi la copiii mei”,  a mărturisit Adelina pentru Observator.
Adelina a povestit că străzile din Italia sunt acum pustii de când întreaga țară a fost pusă în carantină.
„De câteva zile şi mai ales de aseară de când s-a închis total toată Italia nu numai Lombardia, nu mai sunt oameni. Toată lumea se fereşte de tine, ne e frică unii de alţii, toată lumea se uită suspicios”, a mai adăugat doamna Chivu.

Întrebată ce mesaj ar putea să le transmită românilor care nu au respectat indicaţiile autorităţilor, Adelina a răspuns: „Eu chiar nu înţeleg de ce ai putea face asta pentru că din orice unghi ai aborda această problemă, mi se pare logic să rămâi unde eşti.

Citește și: