Adele (31 de ani) și-a uimit fanii cu cea mai recentă imagine postată pe Instagram După mai bine de două luni de absență de pe rețelele de socializare, ea a făcut publică o imagine rară în care își afișează mândră noua siluetă. În ultimele luni, artista a slăbit 20 de kilograme și arată spectaculos. Adele și-a pus corpul în valoare într-o rochie neagră de satin,cu un look demn de  Hollywood, și s-a pozat alături de Moș Crăciun și de  Grinch. Aceasta este prima fotografie pe care Adele o share-uiește pe Instagram, după două luni.

Simon KoneckiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Am încercat să distrugem Crăciunul, dar în schimb inimile noastre au crescut. Mulțumesc că ai venit la petrecerea mea și ne-ai făcut să ne simțim din nou copii, Grinch.’ ‘Crăciun fericit și Sărbători fericite tuturor”, le-a transmis artista fanilor ei.

Adele a ținut o dietă cu vin roșu și ciocolată neagră

Uimiți de imaginile cu artista, fanii au felicitat-o imediat: „Arăți uimitor, Regină”, „Arăți așa bine. Ce slabă ești”, „Ești incredibil de frumoasă”, „Adele nu mai arată ca Adele”, i-au scris fanii.

Interpreta hitului „Hello” a pierdut 20 de kilograme de când s-a despărțit de soțul ei. Adele a surprins pe toată lumea, în luna septembrie, când a înaintat actele de divorț  de Simon Konecki, cu care are un fiu, Angelo (7 ani).

 

Potrivit unor surse, Adele a lucrat pentru a ajunge la această siluetă  alături de fitness guru Joe Wicks, cunoscut ca The Body Coach, și trainerul celebrităților, Dalton Wong, care a antrenat-o și pe Jennifer Lawrence. De asemenea, ea a ținut o dietă bazată pe proteine, ciocolată și vin roșu, noua dietă Sirtfood.

Autorii regimului, Aidan Goggins și Glen Interlagen, permit porții moderate de vin și ciocolată și insistă pe alimentele care ajută la pierderea în greutate, intensifică arderile metabolice și încetinesc îmbătrânirea organismului. Mai mult, secretul dietei sunt proteinele. Alimentele bogate în proteine reglează metabolismul, topesc grăsimile, întăresc mușchiul și celulele.

 

În primele 3 zile, se mănâncă doar 1000 de calorii pe zi. În prima săptămână, poți pierde 2 kilograme, apoi câte 1 kilogram pe săptămână. Nu este o dietă elaborată, trebuie să mănânci moderat și fără fast-food.

 

Citește și: