Celebra artistă trece prin momente grele. Ea și-a anunțat plângând fanii cu 48 de ore înainte de a urca pe scenă că a fost nevoită să-și anuleze concertele. Vedeta a fost vizibil afectată de această situație fără precedent.

Adele le-a cerut scuze fanilor și a precizat că toate spectacolele vor fi reprogramate. Din nefericire, condițiile epidemiologice nu au permis desfășurarea lor la data stabilită. Ea a fost nevoită să facă asta, după ce jumătate din oamenii din staff-ul ei s-au infectat cu Covid-19. Artista știe că are foarte mulți fani în întreaga lume, iar mulți dintre ei au călătorit la Las Vegas doar pentru a participa la concertele susținute de către ea, și îi pare tare rău că i-a dezamăgit.

adele si a anulat concerteleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Îmi pare atât de rău, dar spectacolul pe care l-am pregătit nu este gata. Am încercat tot ce ne-a stat în putință să fie totul suficient de bine pentru a putea fi prezentat vouă, însă am fost absolut distruși de termenele limită și de virus. Jumătate din echipa mea este infectată. Așadar este pur și simplu imposibil să pregătim spectacolul. Îmi pare atât de rău și mă simt atât de rușinată …Îmi cer scuze tuturor celor care au călătorit până în Las Vegas pentru a fi la concert”, a anunțat Adele.

Anunțul lui Adele vine la câteva luni după ce și Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze toate concertele din cauza unor probleme de sănătate. Situația ei e atât de gravă încât nu va reveni pe scenă nici în luna martie, așa cum le reprogramase inițial.