Adele radiază de când în viața ei a apărut noul iubit, Rich Paul. Cele mai recente imagini cu ei arată că artista este extrem de îndrăgostită și pare foarte fericită lângă noul partener.

După un divorț dureros, Adele s-a reinventat și și-a luat viața de la capăt. Și-a acordat mai multă atenție, a slăbit spectaculos și și-a găsit fericirea în brațele lui agentului sportiv, Rich Paul. Cei doi au fost recent surprinși de paparazzi în timp ce plecau dintr-un club din West Hollywood, unde au mers la aniversarea soției lui Lebron James, Savanah.

Adele se transformă de la o zi la alta și pare mai frumoasă pe zi ce trece. Ea a atras toate privirile cu ținuta ei extrem de elegantă. Ea a purtat o rochie lungă, pastel, ce i-a pus în evidența noua siluetă. Mai mult, frumoasa cântăreață pare foarte îndrăgostită și fericită lângă noul ei iubit, de care că e de nedespărțit. Ba mai mult, se pare că eis-au distrat de minune, pentru că artista a plecat desculță din club, pesemne că a dansat toată noaptea și o dor picioarele.

*EXCLUSIVE* Adele and boyfriend Rich Paul keep a low profile  leaving a nightclub in West Hollywood where she joined Lebron James in celebrating wife, Savannah’s birthday – ** WEB MUST CALL FOR PRICING **SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

De când formează un cuplu cu Rich, Adele este văzută tot mai des în public, deși până acum prefera să stea departe de lumina reflectoarelor.

Rich Paul este unul dintre cei mai apreciați impresari din NBA, avându-i în portofoliu pe LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall. Conform presei mondene, ar avea o avere estimată la 46 milioane de dolari.

Divorţul cântăreţei Adele a fost finalizat în martie 2021, iar ea şi fostul soţ, antreprenorul Simon Konecki, împart custodia fiului lor, Angelo, în vârstă de opt ani.

Ei s-au separat în aprilie 2019, iar în luna septembrie a aceluiaşi an, ea a depus cererea de divorţ. Divorţul, deschis în Los Angeles, a fost finalizat prin mediere, iar mai multe detalii suplimentare nu au fost făcute publice.

După divorț, cântăreața s-a schimbat radical și a reușit să slăbească aproape 50 de kilograme, fiind de nerecunoscut.

Foto: Profimedia/ Hepta

Citește și:

Leonard Miron, amintiri dureroase din primii ani de viață. Mama lui a pierdut o sarcină din cauza bătăilor încasate: ”L-am mai văzut când aveam 18-19 ani”

Renegat de propriii copii, cum se înțelege Alin Oprea cu fiul și fiica iubitei sale, Medana