Celebra artistă a câștigat admirația tuturor după ce a reușit să slăbească 50 de kilograme, demonstrând că are o ambiție de fier. Toată lumea a lăudat-o pentru noua ei siluetă și pentru transformarea spectaculoasă, însă Adele pare că începe să piardă din nou lupta cu kilogramele.

Adele, complet reinventataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Artista a publicat o nouă imagine cu ea, iar fanii au fost șocați când au observat că  a început să se rotunjească din nou. Se pare că artista s-a lăsat de dieta care a ajutat-o să aibă o siluetă fără cusur, iar acum a început iar să ia kilograme în plus.

Adele a slăbit 50 de kilograme cu dieta Sirtfood

Adele a divorțat anul trecut  în luna septembrie, de Simon Konecki, cu care are un fiu, Angelo (7 ani), iar de atunci s-a transformat total. Pentru că vrea să fie un exemplu pentru fiul ei a decis să scape de toate kilogramele în plus.

Potrivit unor surse, Adele a lucrat pentru a ajunge la această siluetă  alături de fitness guru Joe Wicks, cunoscut ca The Body Coach, și trainerul celebrităților, Dalton Wong, care a antrenat-o și pe Jennifer Lawrence. De asemenea, ea a ținut o dietă bazată pe proteine, ciocolată și vin roșu, noua dietă Sirtfood.

Autorii regimului, Aidan Goggins și Glen Interlagen, permit porții moderate de vin și ciocolată și insistă pe alimentele care ajută la pierderea în greutate, intensifică arderile metabolice și încetinesc îmbătrânirea organismului. Mai mult, secretul dietei sunt proteinele. Alimentele bogate în proteine reglează metabolismul, topesc grăsimile, întăresc mușchiul și celulele.

 

În primele 3 zile, se mănâncă doar 1000 de calorii pe zi. În prima săptămână, poți pierde 2 kilograme, apoi câte 1 kilogram pe săptămână. Nu este o dietă elaborată, trebuie să mănânci moderat și fără fast-food.