Adele și-a uimit fanii după ce a postat primele imagini cu ea mai slabă cu 45 de kilograme, iar recent a apărut pentru prima oară într-o emisiunne TV.

Cântăreaţa britanică de 32 de ani și-a afișat acum și oficial, noua ei siluetă, după ce a slăbit 45 de kilograme. Adele a apărut într-un clip de promovare pentru ediţia din emisiunea Saturday Night Live care o va avea drept invitată, iar apariția ei este una spectaculoasă.

Adele este schimbata total și apariția ei este extrem de sexy. Îmbrăcată într-un costum de catifea din două piese, ce-i pune talia în evidențp, ea are părul lung și cu bucle și poartă pe față o mască neagră.

Adele-in-emsiunea-TV-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Adele a slăbit 45 de kilograme cu dieta Sirtfood

Adele a divorțat anul trecut  în luna septembrie, de Simon Konecki, cu care are un fiu, Angelo (7 ani), iar de atunci s-a transformat total. Pentru că vrea să fie un exemplu pentru fiul ei a decis să scape de toate kilogramele în plus.

Potrivit unor surse, Adele a lucrat pentru a ajunge la această siluetă  alături de fitness guru Joe Wicks, cunoscut ca The Body Coach, și trainerul celebrităților, Dalton Wong, care a antrenat-o și pe Jennifer Lawrence. De asemenea, ea a ținut o dietă bazată pe proteine, ciocolată și vin roșu, noua dietă Sirtfood.

Citește și:

Cristina Spătar trece prin clipe grele: „Am zile în care nu pot să mă ridic din pat…”

S-au despărțit sau nu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner? Cei doi au oferit indiciul suprem