Adele (31 de ani) și-a uimit fanii cu cele mai recente  imagini. După ce timp de câteva luni a încercat să stea depare de lumina reflectoarelor, de Crăciun ea a publicat noi imagini cu ea în care își afișa mândră noua siluetă. Adele a slăbit peste 20 de kilograme în șase luni. Aceasta se află într-o vacanță în Anguilla, Caraibe, alături de Harry Styles și  James Corden și soția lui, însă imaginile apărute cu ea pe rețelele de socializare i-au îngrozit pe fani. Aceștia susțin că artista arată de parcă ar fi dat jos de fapt vreo 50 de kilograme și pare că  nu se mai poate opri din slăbit, fiind de nerecunoscut.

Dacă până acum era criticată pentru că e prea grasă, fanii s-au arătat acum îngrijorați și spun că a exagerat cu slăbitul și e mult prea slabă.

„Adele arată mult prea slabă, ar trebui să ne îngrijorăm. E înspăimântător, nu arată prea bine. A ținut dieta până a ajuns la greutatea ei ideală, ceea ce e grozav pentru ea, dar noi nu suntem obișnuiți să o vedem așa și d-aia ni se pare așa șocant”, au scris fanii.

Adele ține o dietă revoluționară Sirtfood,  cu vin roșu și ciocolată neagră

Interpreta hitului „Hello’ a slăbit peste 20 de kilograme de când s-a despărțit de soțul ei. Adele a surprins pe toată lumea, în luna septembrie, când a înaintat actele de divorț  de Simon Konecki, cu care are un fiu, Angelo (7 ani).

Potrivit unor surse, Adele a lucrat pentru a ajunge la această siluetă  alături de fitness guru Joe Wicks, cunoscut ca The Body Coach, și trainerul celebrităților, Dalton Wong, care a antrenat-o și pe Jennifer Lawrence. De asemenea, ea a ținut o dietă cu  ciocolată neagrgă și vin roșu, noua dietă revoluționară Sirtfood.

Autorii regimului, Aidan Goggins și Glen Interlagen, permit porții moderate de vin și ciocolată și insistă pe alimentele care ajută la pierderea în greutate, intensifică arderile metabolice și încetinesc îmbătrânirea organismului.

Dieta Sirtfood include alimente cu un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Practic, gustările tale vor conține fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul. De asemenea, vinul roșu, cafeaua și ciocolata au un conținut bogat de sirtuină și fac parte din această dietă.

Alimentele din dieta Sirtfood sunt capabile să regleze metabolismul în același timp în care cresc masa musculară și mențin celulele într-o stare perfectă.

În primele 3 zile, se mănâncă doar 1000 de calorii pe zi. În prima săptămână, poți pierde 2 kilograme, apoi câte 1 kilogram pe săptămână. Nu este o dietă elaborată, trebuie să mănânci moderat și fără fast-food.

Citește și: