Blondă, creață și nemachiată, Adele pare de nerecunoscut. Cea mai recentă imagine cu ea postată de artistă pe contul ei de Instagram i-a uimit pe fani. Aceasta este într-o continuă transformare și cu greu o mai recunoști.

Adele, din ce în ce mai slabă. Fanii sunt îngrijorați: „Nici nu te-am recunoscut”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Noua fotografie cu Adele s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare și a strâns rapid peste 4 milioane de like-uri.

În imagine, Adele apare ghemuită în fața televizorului, unde pe ecran se văd imagini dintr-un videoclip cu Beyonce, căreia artista îi aduce un omagiu și o numește regină. „Mulțumim regină pentru că mereu ne faci să nesimțim așa iubiți prin arta ta”, i-a transmis Adele lui Beyonce.

Adele (32 de ani)  este schimbată complet, iar admiratorii sunt de-a dreptul uluiţi, fiind prima dată când o văd pe acesta nemachiată.

Artista a slăbit 50 de kilograme cu ajutorul dietei Sirtfood.

Adele a slăbit 50 de kilograme cu dieta Sirtfood

Adele a divorțat anul trecut  în luna septembrie, de Simon Konecki, cu care are un fiu, Angelo (7 ani), iar de atunci s-a transformat total. Pentru că vrea să fie un exemplu pentru fiul ei a decis să scape de toate kilogramele în plus.

Potrivit unor surse, Adele a lucrat pentru a ajunge la această siluetă  alături de fitness guru Joe Wicks, cunoscut ca The Body Coach, și trainerul celebrităților, Dalton Wong, care a antrenat-o și pe Jennifer Lawrence. De asemenea, ea a ținut o dietă bazată pe proteine, ciocolată și vin roșu, noua dietă Sirtfood.

Citește și:

O recunoști? E considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, dar când se trezește dimineața e greu de recunoscut

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție rară împreună. Cum au fost surprinși pe plajă