Adele și-a uimit fanii cu noua ei postare.Artista a împlinit pe 5 mai vârsta de 32 de ani și a postat pe Instagram o nouă imagine cu ea într-o rochiță neagră,  pentru a le mulțumi tuturor pentru mesajele primite. Evident, fanii au reacțioant imediat și i-au admirat silueta în timp ce alții au criticat-o că a ajuns mult prea slabă.

”Mulțumesc pentru urările de ziua mea de naștere. Sper că veți rămâne în siguranță și sănătoși în acest timp nebun. Aș dori să le mulțumesc tuturor lucrătorilor medicali din prima linie care ne păstrează în siguranță în timp ce își riscă viața! Sunteți cu adevărat îngerii noștri”, a transmis artista.

Ce-i drept, artista este din ce în ce mai slabă și se poate vedea cu ochiul liber. Dacă până acum era criticată pentru că e prea grasă, fanii s-au arătat acum îngrijorați și spun că a exagerat cu slăbitul.

Transformarea lui Adele este impresionantă

„Wow, ce talie”, „Nici nu te-am recunoscut”, ”Ești superbă”, „Adele arată mult prea slabă, ar trebui să ne îngrijorăm”, ”E înspăimântător, nu arată prea bine”, „ A ținut dieta până a ajuns la greutatea ei ideală, ceea ce e grozav pentru ea, dar noi nu suntem obișnuiți să o vedem așa și d-aia ni se pare așa șocant’, au scris fanii.

Adele, după ce a slabit 50 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

 

Interpret hit-ului Hello a reușit să uimească pe toată lumea cu noua ei siluetă încă din luna octombrie. Ea a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a reușit să dea jos mai bine de 50 de kilograme. Potrivit artistei, a urmat o dietă strictă cu o 1000 de calorii pe zi și a urmat un program regulat de exerciții fizice și de pilates.

Adele a decis să este momentul să slăbească după ce a divorțat de soțul ei, Simon Konecki,  dorindu-și să fie cât mai sănătoasă și să poată să-I ofere un bun exemplu, fiul ei, Angelo (7 ani).

Adele ține o dietă revoluționară Sirtfood,  cu vin roșu și ciocolată neagră

Potrivit unor surse, Adele a lucrat pentru a ajunge la această siluetă  alături de fitness guru Joe Wicks, cunoscut ca The Body Coach, și trainerul celebrităților, Dalton Wong, care a antrenat-o și pe Jennifer Lawrence. De asemenea, ea a ținut o dietă cu  ciocolată neagrgă și vin roșu, noua dietă revoluționară Sirtfood.

Autorii regimului, Aidan Goggins și Glen Interlagen, permit porții moderate de vin și ciocolată și insistă pe alimentele care ajută la pierderea în greutate, intensifică arderile metabolice și încetinesc îmbătrânirea organismului.

Dieta Sirtfood include alimente cu un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Practic, gustările tale vor conține fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul. De asemenea, vinul roșu, cafeaua și ciocolata au un conținut bogat de sirtuină și fac parte din această dietă.

Alimentele din dieta Sirtfood sunt capabile să regleze metabolismul în același timp în care cresc masa musculară și mențin celulele într-o stare perfectă.

În primele 3 zile, se mănâncă doar 1000 de calorii pe zi. În prima săptămână, poți pierde 2 kilograme, apoi câte 1 kilogram pe săptămână. Nu este o dietă elaborată, trebuie să mănânci moderat și fără fast-food.