Artista a vorbit despre diagnosticul primit în timpul unuia dintre spectacolele sale din Las Vegas.

Adele a fost nevoită să se destăinuie fanilor legat de starea ei de sănătate în weekend, după ce a fost văzută șchiopătând pe scenă, în timpul unuia dintre spectacolele sale din Las Vegas.

Cântăreața a dezvăluit că suferă de o sciatică „foarte gravă”, care îi afectează capacitatea de a merge.

„Trebuie să mă plimb în aceste zile, deoarece am o sciatică foarte gravă”, a spus ea în timp ce se deplasa dintr-o parte în alta a scenei, scrie Cosmopolitan.

În cazul unui astfel de diagnostic, fesierii, picioarele și degetele de la picioare pot fi dureroase, amorțite sau slăbite. Pot apărea și furnicăturile, resimțite ca niște ace.

Totul s-a declanșat la vârsta de 15 ani, când stătea în pat

Aceasta nu este prima dată când Adele vorbește despre faptul că trăiește cu dureri de spate atroce.

„Am avut dureri de spate timp de jumătate din viață, într-adevăr. Se acutizează, în mod normal din cauza stresului sau a unei poziții greșite”, declara ea anul trecut.

Artista face sport pentru a-și întări mușchii de la spate și asta ajută.

„Mi-a alunecat primul disc când aveam 15 ani, din cauza strănutului. Eram în pat și am strănutat, iar cel de-al cincilea a zburat. În ianuarie, mi-a alunecat cel de-al șaselea, L6. Și apoi, unde am avut cezariană”, a povestit ea.

„Dar acolo unde mi-am întărit burta, jos, în partea de jos, (…) spatele nu mai joacă la fel de mult”, a mai declarat ea, vorbind astfel despre o problemă cu care se confruntă mulți adulți, iniferent de sex.

Vezi și Cum arăta Adele la 18 ani! E de nerecunoscut cu bretonul scurt, de păpușă, probabil tuns chiar de ea!

Citește și:

Cum arată soția lui Puya, care va participa la America Express. Povestea lor de dragoste e clar una atipică! ”Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut!”

Dan Negru, imagini din vacanța îndepărtată: „Am căutat un loc pe Pământul ăsta un loc unde nu se sărbătorește Revelionul”