Când a avut loc ruptura dintre cei doi nu se știe, Adele și Simon (45 de ani) nedând ”din casă”. Sursele spun că cei doi aveau vieți separate de câteva luni, așa că vestea nu a surprins pe nimeni.

Totuși, surprinzător de repede și-a revenit cântăreața, mama unui băiețel de șase ani, Angelo. Aceasta a ieșit deja la mai multe întâlniri, iar un bărbat i-a furat deja inima. Mai mult, vedeta, care este foarte secretoasă când vine vorba despre viața personală, s-ar fi mutat deja cu actualul iubit.

Adele le-ar fi spus apropiaților, cu care a fost foarte deschisă legat de despărțirea ei, că e decisă să meargă cu încredere înainte: ”Sunt divorțată acum, așa că încerc să-mi croiesc noua normalitate”.

Cântăreața este clar atrasă de un gen de bărbat, spun apropiații ei. Îi plac mai cu seamă bărbații americani, iar cel de care s-a îndrăgostit pare copia lui Simon. Are barbă, la fel ca Simon, dar e mult mai îngrijit și mai atrăgător, spun surse din anturajul ei.

De altfel, cu actualul iubit a și fost văzută sărutându-se într-un bar din New York. De ceva vreme, Adele locuiește în Los Angeles și profită din plin de viața de noapte de aici.

Vezi și Despărțire neașteptată în showbiz! Adele și soțul ei și-au spus „Adio” după șapte ani de relație!

Citește și: