Într-o declaraţie dată publicităţii pe 19 aprilie, Adele şi Konecki au transmis că „se angajează să-şi crească împreună fiul cu dragoste”. Potrivit declaraţiei transmise, perechea a precizat că nu vor fi făcute alte comentarii cu privire la despărţire şi a cerut să îi fie respectat dreptul la intimitate.

Cântăreaţa ar putea însă rămâne fără jumătate din averea sa, estimată la 175 de milioane de euro, întrucât nu a încheiat un contract prenupţial şi, în plus, ea este cea care a decis separarea, potrivit presei britanice.

Adele l-a născut pe Angelo în octombrie 2012. Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit cu Simon Konecki, fondatorul unei organizaţii de caritate, în 2016, după cinci ani de relaţie.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, a debutat la 19 ani şi de atunci succesul ei a fost constant. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar, în 2012, a câştigat şase premii Grammy.

Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You” şi „Rolling in the Deep”.

Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat „25”, a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, doborând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA.

Artista are, în total, 15 premii Grammy, dar şi un Oscar, primit în 2013, pentru piesa „Skyfall”, de pe coloana sonoră a peliculei omonime.

Vezi și Surpriză! După divorț, Adele a slăbit spectaculos! A făcut o singură schimbare și iată rezultatele

Citește și: