Actrița Adela Popescu a dezvăluit pe blogul ei că momentul în care a venit Moș Crăciun anul acesta a fost unul magic.

Țipete, râsete și lacrimi în lanț, menite să ne reamintească cât de norocoși suntem și noi, dar și minunea care se va naște înconjurată de atâta iubire! Vom fi părinți, dragii noștri, și ne-am dorit să împărtășim cu voi vestea asta în perioada Crăciunului, ultimul „în doi”, povestește Adela Popescu.

Momentul în care au dat vestea a fost foarte bine pus la punct, iar surpriza a venit chiar atunci când toată lumea era strânsă în jurul bradului de Crăciun: “A venit un colet cu vestea. O fotografie cu ecografia pusă într-o cutie metalică cu Moș Crăciun, reni, zăpadă, steluțe, cadouri, a ajuns la Radu. El a desfăcut-o și a dat-o din mână în mână tuturor pe rând. Nu puteți să vă imaginați cum a fost!”, adaugă viitoarea mămică pe adelapopescu.eu.

Viitorul tatic este extrem de fericit și foarte grijuliu cu soția lui: “Cuvintele sunt prea puține pentru a descrie starea mea din acest moment. Încă din prima zi în care am aflat că vom fi părinți, viața mea a căpătat o cu totul altă formă. Sunt fericit, emoționat, împlinit”, mărturisește Radu Vâlcan pe blogul lui raduvalcan.ro.

Credit foto: arhiva personală