Prin urmare, Adela Popescu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. E vorba despre un mesaj din suflet, dar și despre un clip simplu, în care apare împreună cu soțul ei, tatăl celor trei copii.

„OPT ani de la cununia civilă. Eram atât de mici atunci. Dar așa mici cum eram, am știut atât de sigur că suntem unul pentru altul.

Acum nu mai suntem atât de mici, dar știm că am ales corect. Știm asta, în primul rând, uitându-ne la copiii noștri. Cei mai mari profesori la care puteam visa!

Suntem recunoscători că suntem împreună, sănătoși. Noi cinci, în primul rand, și familiile noastre întregi, pentru care mulțumim în fiecare seară.

Și vă mulțumim și vouă pentru toată susținerea și dragostea pe care ne-ați arătat-o în toți anii ăștia. Cam lung și melodramatic mesajul, dar e de vină apusul asta care ne-a prins la mare.”, a scris pe rețelele de socializare Adela Popescu.

În ce-și investește banii Adela Popescu. A fost la cuțite și cu Radu Vâlcan: ”Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsură deciziei ce trebuia luată”

Adela Popescu: „Nu cred în suflete pereche”

Acum ceva timp, într-un interviu oferit Spectacola, Adela Popescu vorbea despre povestea de dragoste perfectă pe care o trăiește zilnic alături de soțul și tatăl copiilor săi. Asta, chiar dacă recunoaște că nu crede în suflete pereche.

„Am avut noroc că ne-am întâlnit, nu există niciun secret. Nu cred în suflete pereche. Eu cred că oamenii pot iubi de mai mute ori, nu se pune problema, dar cred în ideea de compatibilitate emoțională, adică ce pentru el e important să fie și pentru mine și să ne dorim amândoi aceleași lucruri în viitor și să nu escaladeze certurile, pentru că absolut toate cuplurile se ceartă, dar să nu escaladeze.

La un moment dat începi să spui vrute și nevrute, dar nu trebuie să faci asta. Cum ai văzut că un pic se depășește măsura, nu trebuie discutat de ce ne-am certat, trebuie discutat fix pe cuvântul acela care a fost peste normalitatea cuplului. Trebuie să spui „stop”, nu trecem peste asta.”, a declarat Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în vacanță cu tot familionul! Cuscrele sunt cele mai bune prietene

cele-mai-mari-reusiteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Cine este mai calm în cuplu

Dacă în relația de cuplu, Radu Vâlcan ar fi cel mai calm, când vine vorba de copii, Adela Popescu spune că, fără dar și poate, ea este cea care lasă mai mult de la ea și este partea mai răbdătoare dintre ei doi.

„Lumea ar spune că el este mai calm, dar nu-i adevărat, nu este el, nu, vă zic eu. Cu copiii eu sunt mai calmă și mai răbdătoare, categoric, dar el face activități de tată, pe care trebuie să le facă un tată. Îi mai și ceartă, îi mai și pedepsește, copiii cumva îi știu lui de frică, dar trebuie să fie și așa, o persoană mai rea în familie.”, a mai spus vedeta.

Rămasă fără Vorbește Lumea, Adela Popescu va apărea în alt show de la Pro TV

Adela Popescu nu va mai apărea la Vorbește lumea, ca prezentatoare din toamnă, dar va putea fi văzută în altă emisiune.

Adela Popescu nu mai revine la Vorbește lumea, așa cum probabil mulți se așteptau! Matinalul va ”rula” în continuare, din 28 august, cu echipa deja consacrată și bine sudată, formată din Lili Sandu, Șurubel și Bogdan Ciudoiu.

Totuși, o vom mai vedea la TV curând pe actrița și prezentatoarea tv nu chiar la cârma unui matinal, ci la „Săriți de pe fix”, unde Adela Popescu este una din invitatele speciale.

Emisiunea prezentată de Cabral va fi difuzată joia, imediat după Știrile PRO TV, din luna septembrie. În cadrul show-ului, vom vedea o serie de vedete ce vor fi puse în niște contexte care îi vor face pe telespectatori să râdă cu lacrimi!

Adela Popescu nu este singura celebritate care a acceptat probele insolite de la Săriți de pe fix! FANATIK dezvăluie și alte nume, printre care Cătălin Moroșanu, Andreea Marin și Irina Rimes!

Vezi și Radu Vâlcan, poză rară cu mama, bunica și fratele lui. Ce soacră frumoasă are Adela Popescu!

Citește și:

Vica Blochina, sfaturi pentru domnișoare! Ce spune despre relațiile de iubire după o noapte în club: ”O fată tânără care vrea să se mărite…”

Nimeni nu le dădea nicio șansă, dar au împlinit 10 ani de căsătorie! Declarația lui Jorge pentru soția lui mai în vârstă