Actrița Adela Popescu și iubitul ei, prezentatorul Radu Vâlcan, și-au unit destinele după mai mulți ani de relație. Au avut parte de nunta visuri lor, iar acum sunt deja în luna de miere.

În mijlocul unei păduri din munții Siriului, într-un hambar îmbrăcat în ghirlande de flori, într-o zonă desprinsă parcă din povești, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în acest week-end. Iar ceremonia de nuntă, care a așezat la loc de cinste tradițiile românești, a durat, ca în basme, trei zile. Îndrăgostiții și-au dorit o petrecere discretă, la care să participe doar familiile lor și prietenii cei mai apropiați, astfel încât numărul invitaților nu a trecut de 60.

Vineri, pe 21 august, prietenii și familiile celor doi actori s-au strâns într-un foișor amplasat în mijlocul pădurii, pe domeniul Hadar Chalet și, chiar la apusul soarelui, au fost alături de Adela și de Radu în momentele pline de emoție de la cununia civilă.

Suntem nedormiți de trei zile, dar fericiți pentru o viață! Sâmbătă, 22 august, ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjurați de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi. Am petrecut de joi până duminică, ca în povești, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitați, prietenii și familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum… Vă scriu din aeroport, plecăm în luna de miere! Era să pierdem avionul. Noroc cu Ivona că ne-a trezit. Cred că deja îi e dor de mirii ei și de nunta de care s-a ocupat cu atâta dragoste”, a povestit Adela Popescu pe blogul personal.

Credit foto: arhiva personală

Credit foto: arhiva personală

Adela Popescu

Credit foto: arhiva personală

Credit foto: arhiva personală Adela Popescu