Slujba de botez a fost plină de emoții pentru toți cei prezenți, dar mai ales pentru părinții lui Alexandru, Adela Popescu și Radu Vâlcan, care, deși și-au propus să nu plângă, nu au reușit să se abțină.

„Momentul de la biserică a fost unul foarte emoționant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este specială”, spune tatăl Radu Vâlcan.

„E un moment pe care îl percep exact la intensitatea cuvenită. Am fost fericită, dar totuși am avut și câteva temeri, firești cred pentru părinții care asistă la botezul copilului lor. Cel mai tare mi-a fost frică să nu se sperie puiul, dar totul a fost foarte bine.”, adaugă Adela Popescu.

Botez în cadru restrâns

Petrecerea de botez a fost una restrânsă la care au luat parte membrii familiei și cei mai buni prieteni. Dintre persoanele publice, la botezul micuțului Alexandru au participat Dana Rogoz, Ada Condeescu, Răzvan Fodor și soția lui, Irina, Cove și soția lui.
“A fost o petrecere intimă. Este mult spus petrecere. A fost o masă măricică, la care au fost prezenți cei apropiați, rude și prieteni”, spune Radu.
Locația plină de baloane multicolore, de zâmbetele, veselia și dragostea celor dragi, bufetul suedez delicios pregatit de Chef Foa, episodul de live cooking și tortul de ciocolată, cu căpșune și macarons adus pe acorduri de „Mulți ani trăiască” au făcut din seara de duminică una de neuitat pentru cei prezenți.

Credit foto: arhiva personală

Razvan și Irina Fodor, soția lui Cove, Ada Condeescu, Adela Popescu, Dana Rogoz și Cove.

Dublă sărbătorire

“Viața noastră alături de Alexandru este mult mai frumoasă, este un vis. Alexandru râde mult, e vesel, ne umple inimile de bucurie. Ieri, Alexandru a împlinit 3 luni. Însă motivul pentru care am ales ca botezul să fie weekendul acesta este că doar în zilele acestea putea fi prezent un membru drag al familiei și în același timp, pentru că o sărbătorim și pe mama lui Radu. O potrivire frumoasă!”, mărturisește Adela Popescu.

Fiecare invitat a plecat acasă cu amintirea unei seri calde, cu prieteni buni, dar și cu o plantă colorată în ghiveci pe care să o îngrijească și care să le amintească de un Alexandru mic care va ajunge mare.
Credit foto: arhiva personală