După o petrecere de neuitat alături de familie și prieteni în munții Siriului, unde au zis “Da” și au petrecut 3 zile ca în povesti, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au împachetat în grabă bagajele și au plecat: “Vă spun sincer, nu știu ce mi-am pus în bagaj. Adică mai nimic. Rupți de somn, dar incredibil de fericiți! Deși a fost ca un tur de forță, ne-am dorit ca luna de miere să fie așa cum trebuie să fie, adică imediat după nuntă. Am ales New York pentru că este destinația noastră preferată și pentru că atunci când ne-am gândit la asta, am spus într-un glas același lucru”, povestește actrița pe blogul ei. 

Nopți magice cu vedere la Central Park

S-au plimbat mult, pe jos sau cu bicicleta, fără telefoane, s-au relaxat și s-au întors cu multe amintiri frumoase: “Ne-am plimbat mult, am fost la cateva spectacole pe Broadway, Mamma mia, Fantoma de la Opera, Fuerza Bruta, etc, am făcut picnic în Central Park, am vizitat, am vorbit, am simțit, am trăit. Iar camera noastră cu vedere la Central Park ne-a oferit nopți magice și cele mai frumoase povești de spus nepoților”, adaugă Adela.

Au susținut-o pe Simona Halep la US Open

De asemenea, au fost spectatori în tribunele turneului de tenis de la US Open, unde au susținut-o pe cea mai de seamă reprezentantă a României în această competiție, Simona Halep.

Am avut marele noroc să fim în New York exact în perioada open-ului american și să o putem susține pe Simona Halep. A fost o experiență unică. E uriaș să îi vezi laolaltă pe marii sportivi ai lumii. De-aia e fascinant New York-ul, pentru că poți la orice colț sa dai nas în nas cu mari personalități. Așa cum mi s-a întâmplat mie cu unul din idolii copilăriei mele, actorul Ray Liotta. Dimineața la o cafea. Stătea cuminte la rând.”, povestește Radu Vâlcan, care va fi și gazda noului sezon al emisiunii “Burlăcița” (Antena 1).

 

Credit foto: Talentivity

Credit foto: Talentivity

Credit foto: Talentivity

Credit foto: Talentivity

Credit foto: Talentivity