„PATRU ani de la cununia civila”, a scris Adela , alături de imaginea cu ei doi. Sunt doi oameni care se iubesc și își trăiesc viața discret, fără scandaluri și numeroase apariții pe covorul roșu. Așa se face că au trecut 9 ani de când s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Iubire și onoare”, când și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au sărbătorit 4 ani de la căsătorie și trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Ce spune vedeta despre soțul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Adela, care din 26 august revine în emisiuena „Vorbește lumea”, recunoaște că niciunul u sunt perfecți, dar se iubesc mai mult de la o zi la alta și au o relație la care mulți doar visează. Drept dovadă, stă o postare de pe blogul îndrăgitei prezentatoare la scurt timp dupăî ce au devenit soț și soție.

“Noi ne-am căsătorit după 5 ani de relație. Dacă ne căsătoream după primul, postarea asta ar fi sunat cu totul diferit. M-aș plânge că s-a schimbat mult, că am descoperit că sforăie, că își lasă șosetele pe unde apucă etc. Că așa s-a întâmplat și la noi. După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect cum fiecare bărbat pare la început. După 3 m-am obișnuit cu sentimentul, după 4 m-am obișnuit atât de tare încât am avut înțelepciunea să văd că dincolo de nimicurile enervante, calitățile lui sunt uriașe, iar după 5 am știut că nu mai e cale de întoarcere și maxim asumat am luat decizia de a-mi petrece tot restul vieții alături de bărbatul pe care îl cunosc atât de bine cu bune și cu rele, dar pe care îl iubesc fără urmă de îndoială.”

 

Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc și o fetiță

De altfel, cei doi își transmis  mesaje emoționante și adevărate declarații de dragoste, chiar și fără ocazii speciale.

„Te-am iubit în etape… Mai întâi ca pretendent. Fin, frumos, discret, timid, altfel… exact așa cum erai tu la început. Apoi ca iubit.Tandru, liniștit, calm, surprinzător… exact așa cum mi te amintesc în anii frumoși în care am avut primul apartament, prima Roma, primul Bali, primul Paco, prima iarnă friguroasă și prima vară înnabușitoare. Apoi ca soț. Protector, sincer, amuzant, firesc, devotat, fidel…exact așa cum suna promisiunea pe care am văzut-o în ochii tăi când ne-am cununat. Apoi ca tata.Topit, leșinat, preș, țăndări, rupt, îndrăgostit, disperat, panicat, anxios… exact așa cum știam că vei fi încă din ziua în care am aflat că vom fi trei. Enjoy the ride împreună cu noi, iubitule!”, i-a scris Adela lui Radu.

Prezentatorul TV a mărturisit că el nu este o persoană foarte sociabilă, dar face o echipă foarte bună  și puternică cu soția lui și d-asta pot să realizeze lucruri mărețe înpreună.

„În relaţie e vorba de echilibru. Noi când ne-am cunoscut, ştiam că vom ajunge aici, iar anii ne-au dat dreptate, pentru că noi suntem amândoi extrem de compatibili. E vorba de echilibru, de felul de a vedea viaţa, de a valorifica lucrurile bune care ţi se întâmplă, trebuie să iei tot ceea ce e mai bun, să construieşti o relaţie frumoasă şi o familie frumoasă, căci într-acolo ne îndreptăm cu toţii. Fără familie nu prea poţi să funcţionezi cum trebuie, la parametri maximi. Trebuie să formezi o echipă. E vorba despre linişte. La începutul oricărei relaţii nu vezi că lucrul acela stă unde nu trebuie, după încep să apară şi lucruri care te deranjează, dar sunt lucruri inerente şi asta este. Nu poţi să zici: aşa sunt eu şi obişnuieşte-te. Încercă să te perfecționezi.  O relaţie se construieşte, tu poţi să fii un om mai bun cu ajutorul partenerului, acesta îţi poate oferi ceva ce poţi să înveţi, cum şi tu la rândul tău îi poţi oferi lucruri. Nu suntem perfecţi, avem de învățat și cel mai bine înveți alături de cel de acasă’,  a declarat Radu.

„Noi am simțit că vom avea o viață frumoasă împreună, așa cum vrem noi. Sunt lucruri pe care le simți și pe care nu poți să le explici. Nu cred că există un secret al fericirii sau al unei relații bune. Este vorba despre cum ești tu, până la urmă,  și despre compatibilitate. Contează să aveți aceleași principii, aceleași valori și prețuiesc viața în cea mai frumoasă substanță’, a mai  adăugat acesta.

„Mai există discuţii contradictorii, normal, trecem cu maturitate, cu tact,  peste ele. Trebuie să ai foarte mare grijă, să nu cazi în latura cealaltă, să nu mai vorbeşti, să fii orgolios. Trebuie să vorbeşti, să nu laşi lucrurile nespuse, pentru că se tot adună. Trebuie vorbit! Ne-am dorit încă un copil, iar Alexandru nu ne-a pus niciun fel de problemă şi ne-a încurajat să-i mai facem un frăţior. Ne-am gândit că vom face şi o fetiţă. O să vină și momentul ală,  când amândoi vor avea o surioară. Ne dorim și o fată’ a spus Radu Vâlcan, pentru „Agenţia VIP’.

 

Adela și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru prima dată în 2016, când vedeta l-a adus pe lume pe Alexandru, iar în decembrie anul trecut au devenit iar părinții unui băiețel, pe nume Andrei. Radu a mărturisit însă că nu se vor opri aici, ci vor și al treilea copil, în speranța că vor avea și o fetiță.

 

Citește și: