Colega de prezentare a lui Cabral, la emisiunea reality-show „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, este nimeni alta decât Adela Popescu. În 2015, Cabral a mai trăit experiența alături de Mihai Bobonete, însă pentru Adela emisiunea din junglă este o premieră. Și iată că și-a luat cu ea întăriri. Adela Popescu și Radu Vâlcan au ajuns la concluzia că tot împreună le este cel mai bine, așa că au zburat în formulă completă spre Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru show-ul de la PRO TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, cu copiii în Dominicană

După 13 ore de zbor și o escală, Adela și Radu au ajuns pe plaja exotică de la Marea Caraibilor și au lăsat câteva poze și impresii, pe Instagram. După stresul de pe drum, actrița a făcut o mărturisire sinceră și a spus că acea zi de pe plajă i se pare una dintre cele mai frumoase din ultimul timp. „Ne-am trezit la 4 dimineața (aici suntem cu 7 ore înapoi) și la 6 eram deja pe plajă. Cred că a fost una dintre cele mai fericite zile din ultimul timp”, a scris Adela. Însă vedeta a arătat și partea mai puțin plăcută a zborului. Radu Vâlcan dormea într-o poziție ciudată, în avion, epuizat de mezinul Adrian, care nu a stat locului. „După 13 ore petrecute mai mult în genunchi… Adrian are un an și mișună peste tot”, a scris Adela, pe poza doveditoare.

adela-popescu-dominicana-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în curând la PRO TV

Unele dintre cele mai mari celebrități din România vor trăi timp de două luni cea mai mare provocare a vieții lor în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Departe de casă, complet izolate, fără niciun contact cu fanii și luxul obișnuit, cu resurse limitate, înconjurate de insecte și animale exotice, vedetele se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei. Cabral și Adela Popescu sunt gazdele acestui sezon care va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților. Emisiunea a mai fost difuzată la PRO TV, în 2015, dar a fost prezentată de Cabral și de Mihai Bobonete. Câștigătorul de atunci a fost Cătălin Moroșanu.

Citește și: Cabral și Adela Popescu prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pleacă două luni în junglă. Andreea Ibacka și Radu Vâlcan rămân acasă, cu copiii

Citește și: Adela Popescu, 30 de poze superbe de la botezul fiului. Decor de vis și ploaie de vedete