De luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 16:00 telespectatorii Pro TV vor fi conectați la știri și exclusivități din lumea mondenă, sfaturi de sănătate, frumusețe, modă, alături de cei doi prezentatori, Adela Popescu și Cove, și invitații lor speciali.

În timp ce copilul doarme, Adela e la emisiune

„Mai este foarte puțin și începem! Abia aștept! M-am bucurat că am parte de ajutor din partea bunicilor cu cel mic și am avut noroc cu el pentru că este foarte cuminte. Mănâncă înainte să plec și doarme până ajung acasă. Astfel, am putut să mă întorc în noul platou de la Vorbește lumea, alături de colegii mei, și suntem pregătiți să începem în forță un nou sezon. Totul arată senzațional, iar subiectele pregătite sunt condimentate perfect!”, a declarat Adela.

Cove a completat: „Vacanța a fost scurtă, însă am reușit să îmi încarc bateriile. Decorul arată senzațional și sunt convins că ne vom simți minunat în el alături de invitații nostri. De luni, începând cu 11:30, vă așteptăm pe toți să fiți alături de noi și să începem împreună un nou sezon!”.

Cum și-a cucerit Ștefan Stan iubita și sarcina Laviniei Petrea

Se va afla cum a petrecut Ștefan Stan alături de prieteni într-un parc de distracții, dar și detalii despre cum și-a cucerit iubita. Lavinia Petrea, prezentatoarea matinalului Știrilor Pro TV, vorbește în exclusivitate despre cea de-a doua sarcină și împărtășește povestea impresionantă prin care a trecut. De asemenea, se va dezvălui cum au petrecut vedetele în vacanță și ce alimente aduc fericirea.

Credit foto: PRO TV