Adela Popescu a anunțat într-o emisiune TV că se pregătește încă din timp cu tot ce e necesar înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea băiețel al său și al lui Radu Vâlcan. Prezentatoarea a recunoscut că va avea nevoie de ajutor, motiv pentru care a apelat la o bonă filipineză.

Vedeta a declarat că a făcut toate demesurile necesare în ceea ce o privește pe femeia care va veni în casa lor, iar aceasta e așteptată cu mare drag să se intergreze alături de ei în familie.

“Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial.”, a spus Adela Popescu în emisiunea TV.

Vedeta a mai spus că în casa pe care o are mai e disponibilă o singură cameră, cea mai frumoasă de altfel, cu vedere la lac, iar acolo va sta bona din Filipine după ce va ateriza în țară.

Adela Popescu a precizat că și-a dorit ca cea care să aibă grijă de copilul său nou-născut, dar și de ceilalți doi băieți să nu fie o femeie tânără, ci o doamnă cu experiență.

”Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a mai spus Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor să aibă și o fetiță

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu vor să se oprească aici, ci își doresc să aibă o familie cât mai numeroasă. Cei doi vor neapărat să aibă și o fetiță, iar Radu Vâlcan a precizat că vor continua să încerce până când Dumnzeu le va împlini visul.

Momentan cei doi nu s-au gândit la numele pe care îl va purta cel de-al treilea copil, însă au ținut să mărturisească că numele va trebui să înceapă cu litera A.

Vezi și Cum arată Adela Popescu, însărcinată în aproape 7 luni. Mesajul transmis Ginei Pistol

Citește și:

Era de o frumusețe răpitoare, dar acum arată ca o bătrânică și e de nerecunoscut. În Twin Peaks era o femeie fatală!

O recunoști? E una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, dar fanii îi reproșează că o ia pe urmele Loredanei: ” Doamne, aşa arăţi mai nou? Operaţiile…”